|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   napadi tepeža
6.4.2008 6:30:12   
golob
Živjo!
Imam zelo prisrčnega dveletnika, ki pa ima veliko svoje volje. Imamo taka in drugačna odobja.Zdaj smo trenutno v enem, ko sploh ne vem več, kako naj ga umirim.
Zakaj gre?
Ko mu kaj prepovemo oz. včasih je že dovolj, da mora narediti kaj proti svoji volji, ga popade strašen bes in tepe kogarkoli, ki je zraven. Zdi se mi, da bi ga udarla nazaj(ko mi že vse popusti) ni rešitev. Ima kdo kako idejo oz. podobno izkušnjo, ki ste jo uspešno rešili?
Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: napadi tepeža
6.4.2008 8:03:40   
ana b
Pozdravljena!

Kot bi to pisala jaz pred kakšnim letom. Tudi naš prvi fantič je imel take izpade, s tem da je včasih med igro kar tako kakega prijateljčka udaril. Jaz sem vsak tak izpad strogo in vedno kaznovala z odstranitvijo. Če je udaril mene ali moža in smo boli doma je moral takoj v posteljo in se nato opravičit. Če smo bili zunaj, sem ga prijela za roko in vedno povdarila NE, to se ne dela.
Pri nas je delovalo in ja mali sedaj res pravi cuker user posted image , kar mi prizna tudi prijateljica, katere hčerkica je bila najpogosteje deležna tepežk user posted image .
Je pa res, da moraš vztrajat in res vedno povedat, da tepsti ne sme.

Veliko uspeha

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2008 15:13:53   
muki1
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=891945&mpage=1&key=&#891945

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2008 15:19:03   
muki1
...pri nas je potem minilo samo od sebe. Kot bi bila faza.
Zdaj smo stari 4 leta in v fazi jezikanja. Vedno je nekaj, prej se sprijazniš bolje zate user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 16:31:09   
ribica04
Tud moja je stara 4leta in v fazi jezikanja.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 22:46:19   
luka jan
Nisi osamljen primer, naš 2,5 letnik se tud brani z udarci če mu kaj ne dovolim. Ko rečem ne pride do mene in me enostavno mahne. Jaz ga v takem primeru primem za obe rokici tok trdno da ne more več udarit, nakar se začne dret in se vrže na tla. Potem pa se jaz elegantno odstranim iz prostora in pač trmari kolk dolg mu paše. Sem včasih tak jezna nanj, da  moram samo sebe mirit, pa si rečem saj bo boljš, to je pač ena stopnja v njegovem razvoju.

(odgovor članu ribica04)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 19:57:13   
bini
ja, tako je to...
tud mi imamo 2-letnika, ki tolče ob prepovedih in 4-letnico, ki vedno bolj jezika in se muli user posted image user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......