Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: napad aken v nosečnosti 30.9.2005 16:41:46
|
|
|
|
Grascakinja
|
Razen časa, nič ni pomagalo. V zadnjem trimesečju so izginile same od sebe. Zaenkrat se še niso vrnile.
|
|
|
|
RE: napad aken v nosečnosti 30.9.2005 22:42:29
|
|
|
|
Maxica
|
Uf, jaz sem bila proti koncu nosečnosti prav obupna. Nimaš kaj, kakšen teden po porodu je izginilo samo od sebe. Hormoni, pač.
|
|
RE: napad aken v nosečnosti 1.10.2005 7:46:28
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jih fasala zadnji mesec nosečnosti, pa jih prej tud nikol nisem imela tolko. Se mi pa koža še vedno čisti... še nisem čisto brez njih (pa je že skor šest mesecev od poroda). LP Tina
|
|
|
|
RE: napad aken v nosečnosti 1.10.2005 10:35:44
|
|
|
|
*goldfish*
|
Jaz jih še imam sedaj, ne več toliko, kot v nosečnosti, ampak so. Najbolj so se "prikazale" po porodu. Bila sem rdeča kot , pika na piki. (akna na akni). Zdaj je sine mine star 7,5 mesecev in ga še dojim, tako da zdravit se še ne morem. Ko bom prenehala dojiti, mi zdravnik predpiše hormonsko zdravljenje. Tak je to, se je treba sprijaznit, vsak stvar ima svojo ceno!
|
|
|
|
RE: napad aken v nosečnosti 1.10.2005 23:58:32
|
|
|
|
Skaana
|
Ja, grozljivo, celo življenje sem imela ful lepo kožo, prav ponosna sem bila na to. V pa mozolji, veliki, okoli ust... In trajali so ... ... dokler nisem pet in pol mesecev po porodu dobila prve menstruacije. Zdaj pa je končno spet vse po starem. Očitno so pri meni tudi hormoni delali 100 na uro.
|
|
RE: napad aken v nosečnosti 2.10.2005 15:44:52
|
|
|
|
aljuška
|
Ojla! jaz sem v nosečnosti tudi dobila 'napad' aken in to res hud..po celem hrbtu, ramenih,obrazu sem imela vse grdo pikčasto..Me je gin. takoj poslala najprej na pregled jeter. ko je ugotovila, da je z jetri vse ok, me je napotila k dermatologinji. ta mi je dala dvoje mazil- skinoren in še eno,se ne spomnem, rekla pa je, da bo to počasi izginilo ko rodim. baje je ta masovna pojava aken značilna pri punčkah..in res, rodila sem punčko, in kmalu so se mi akne posušile tako da zdej ( 2 leti od tega ) imam kožo spet čisto..Me je bilo pa grozno za pogledat, predvsem zsdnja 2 meseca! To so vse hormoni in v bistvu niti kaj dosti ne morejo..samo čakat, da se rodi in da se hor. ravnovesje uravnoteži.. bye, alja
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?