|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nanašanje maskare
19.2.2007 20:35:09   
Magi*
pozdravljene,

zadnjič je že ena rr-jevka ugotavljala, da si ne more in ne zna namazati trepalnic, ne da bi pri tem namazala še del veke - razpackala maskaro po veki. evo, pri meni je enako. pa se drugače znam namazati u nulo, ampak maskara pa gre vedno čez robuser posted image . kako jo nanašate ve, da se vam ne razpacka po vekah?

(PS: tako je pri katerikoli maskari, od tapoceni, do najdražjih)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nanašanje maskare
19.2.2007 20:39:46   
Marogica
Jaz si kupujem tisto maskaro, ki je sestavljena iz dveh delov(črnim in belim). Beli je mešanica nevemčesa in silikona, ki ti naredi trepalnice "trde". Tako lahko jaz "kontroliram" moje mazanje. Mi v večini primerov imenitno uspe. Pri vseh ostalih (poceni in dragih), pa je bilo to malo težje oz nisem bila zadovoljna.
Tehnika??? Ne vem, imam občutek, da začutim, do kod je trepalnica "trda"-ma saj ne vem, kako bi to opisala.

p.s. Govorim pa o L'orealovi Double Extension

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 20:46:57   
Magi*
ja, poznam tudi to. že sprobala. ma, meni ne rata, da se ne bi napackala. mam zgleda tudi take oči, al kaj user posted image  kaj šele bo, ko se mi veke čez povesijo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 20:48:41   
Luskan
Jaz si vedno uspem spravit maskaro na veko tik nad trepalnicami. Si to mislila?
Tud meni gre to na živce, rešim pa tako. Maskare, ki sem jo že porabila, torej prazne, ne vržem stran. Namažem se z novo maskaro, počistim packe na veki s palčkami za ušesa in popravim trepalnice s ta suho maskaro, da so spet lepo razčesane. Vedno rata.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2007 20:49:41   
Anonimen
Jaz sem tista, ki se ne zna namazat.user posted image No, saj bi mi ratal se namazat tud tako, da se ne bi napacala vse naokol, ampak pol bi mela samo š**** namazane in bi še zmeri grozn zgledala. Če jih čem pa do korena namazat, kar edino kej zgleda, sem pa okol in okol napacana.user posted image In če mi katera zna povedat, kako naj mam do korena namazane, pa da se ne napacam, bom jaz tud zelo vesela.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2007 20:50:39   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

. mam zgleda tudi take oči, al kaj user posted image  kaj šele bo, ko se mi veke čez povesijo user posted image

Ne, ne, dve levi roki..user posted image    Veke povesijo? Sedaj pa si predstavljaj, kako težko je šele meni, stari babi, povešenimi vekami in joškami...(ki jih tako ali tako nimam)user posted image user posted image

Mogoče opzorilo. Ko si to belo"mešanico" naneseš na trepalnice, moraš nekaj časa počakati, da se strdri, drugače nima efekta.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2007 20:55:22   
Magi*
Luskan, ja, to sem mislila. hm, a najprej namažeš, sčistiš, pa potem še razčešeš? kaj pa, če imaš na veki že senčilo, al ga kasneje naneseš?

Tašonka, ja, zdaj se spomnim, da si ti ta user posted image

jaz to reši tako: če grem ven in se  bolj namažem, si itak s črnim svinčnikom tik ob trepalnicah (po robu veke) razmažem, naredim take zadimljene oči. v tem primeru se ne opazi. če bi pa hotela imeti kako svetlo senčilo, se pa še kako opazi.

za vsak dan sem pa pač malo spackana, kar se spet ne vidi ravno velik, ker sem špeglarka user posted image

mi gre pa na živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2007 20:57:49   
Magi*
ej Marogica, saj si en mal starejša, sam tolk pa spet ne. pa za joške se tudi meni ni bat, vsaj povešenih nikol ne bom mela user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2007 20:59:52   
Luskan

Luskan, ja, to sem mislila. hm, a najprej namažeš, sčistiš, pa potem še razčešeš? kaj pa, če imaš na veki že senčilo, al ga kasneje naneseš?

Ja, tak nardim, ja. Senčila po navadi nimam, če pa že, pa je svetlo, pa palčko malo namažem s senčilom in potem tako sčistim, s senčilom vred.
Če si pa nardiš smoky eyes-viš, jaz pa tega ne znam, pol se pa tako al tako packe ne vidijo. 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2007 21:29:52   
Anonimen
Aja Magi, sej pol se pa ti zelo malo napacaš okol, če si iz tistega lahko narediš zadimljeno. Jaz bi edino jutri v maškare lahko šla, ne da si spucam okrog.user posted image Ker jaz imam konkretno naflocan okrog in okrog. Ej, prav slikala se bom in bom nalimala fotko gor. In to se jaz po 13 letih mazanja trepalnic ne znam namazat.

(odgovor članu Luskan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2007 22:01:48   
til
Meni se to le redko zgodi ampak si jih mažem tako da ne premikam maskare ampak maskaro nastavim k trepalnicam in potem zaprem oči umaknem maskaro in jih odpremuser posted image tako naredim dokler mislim,da ni uredu in se lepo namaže .Mogoče se sliši smešno ampak po vekah se pa ne namažemuser posted image . Ker če sem premikala maskaro sem vedno zamižala ko sem prišla preblizu očesa in sem trznila pa se zadela po vekahuser posted image  in zdaj imam takšno tehniko. Upam, da bo kateri prišlo prav.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2007 22:04:48   
HuAnita
Mene so v službi vedno tako mazale, da so mi vzg. veko malo gor pridržale, kot da hošeč mižati, pa ne moreš... Če me razumeš. Ne smeš pa imeti popolnoma zaprtih oči. V tem položaju počakaš kako minuto, da se maskara posuši. Enako zdaj počnem sama, pa nisem nikoli črna naokoli, pa še tiste drobne trepalnice na začetku ssi brez težav namažem...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2007 23:30:10   
lelaval

Seveda - senčilo naneseš nazadnje. Jaz uporabljam isto tehniko, kot Marogica - najprej z belo maskaro, počakam (ta čas si navadno kavo skuham ali pa pojem zajtrk), potem pa s črno preko. Včasih se še vedno napackam po veki, a se ne sekiram, ker si itak obrobim oči s črnim svinčnikom. Trpalnice pa si razčešem z glavničkom (včasih sem tudi sama uporabljala posušeno maskaro) in nazadnje senčilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.2.2007 7:41:25   
srki
Oči na pol zaprem, pa je. Ponavadi se napackam, ko je maskara čisto nova, kasneje, ko se malo "posuši", ni teh problemov. Če pa se napackam, si ostanek maskare pobrišem z vatirano palčko za ušesa.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2007 12:10:28   
Taula
p.s. Govorim pa o L'orealovi Double Extension

Jaz sem pa imela z to maskarno največ problemov. Nikoli se nisme razmazala prej, samo ko sem to uporabljala.user posted image
Sem talent očitno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.2.2007 13:24:16   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem zgleda nek naravni talent za mazanje ljudi in sebe --> še v študentu sem mazala predenj smo šle ven okoli 5ljudi, za pusta pa kar vse apartmaje v mojem štukuuser posted image
Najlepše in najlažje si boste namazale trepalnice tako, da se boste vlegle na posteljo, majhno ogledalce v eno roko, maskaro v drugo in si vzameš čas pa lepo počasi; se namažejo vse trepalnice in to ful lepo -> na tak način lahko mažeš trepalnice tudi nekomu drugemu;
kar se pa smokey videza tiče, je pa tko, da je pri vsakemu drugače - jaz si jih ''dimim'' okoli ''očnice'' - tiste kosti, kii jo imaš pri očeh - do tam mi zgleda OK, pa seveda s temno začnem, vedno bolj kot greš ven, vedno svetlejše je. To se mi zdi pri meni OK, nekaterim puncam pa naredi rakunji videz....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.2.2007 14:17:28   
Magi*
ma jaz sem profesionalno mazala bejbe za fotkanje (pred dolgoooo letiii), pa nobene nisem zapacala. sebe pa vednouser posted image

kar se pa tiče smokey-eyes: ne paše vsem vse. meni paše, da si zunanje kotičke oči "zadimim" in čisto rahlo na spodnji veki. nekaterim pa npr paše, če si oči občrtajo s črnim svinčnikom - jaz npr tako zgledam kot bi me kdo zboksal, pa še bleda ko smrt in sami podočnjaki so me.

drugače smo pa vedno najprej senčili veke, na koncu pa nanesli maskaro. a se je to zdaj spremenilo al kajuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.2.2007 14:29:50   
Strawberrie Cherrie
Magi, tudi jaz se ne smem obrobljat s črnim svinčnikom user posted image , sem kot bled zombiuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.2.2007 22:18:24   
Anonimen
Evo mojo "mojstrovino", kako jaz obvladam tole pacanje okrog oči.user posted image Super talent po 13 letih, a ne?user posted image  Tole je stanje, preden z vatirano palčko popucam okrog. Ni šans, da zakamufliram v zadimljeno oko. Samo za v maškare sem taka.user posted image

user posted image  Ampak dokler se nisem tkole fotkala, pa nisem vedla, da tud mal škilim.user posted image  Sploh ne vem, od kdaj in kako.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
20.2.2007 22:22:38   
Magi*
ojeeej Tašonka! ja, tkole pa pri meni ni user posted image  hm, tebi bi pa edino sončni špegli pomagali, kaj?

po mojem pri tebi ni druge kot s palčko okoli pobrisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.2.2007 22:30:53   
Anonimen
Res ja.user posted image  No, se ti je mal samozavest vrnila, a?user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.2.2007 23:01:02   
Magi*
ah, ne sekiraj se. kaj meni pomaga perfekt make-up, če moram potem dati gor špegle in se ga itak ne vidi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.2.2007 23:23:42   
Moyca_
kaj pa vem se ne spomnim da bi se kdaj razmazala. No nekaj časa (5 let) uporabljam malo boljše maskare, pa se res ne spomnim da sem se kdaj spackala.user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.2.2007 23:38:52   
HuAnita
drugače smo pa vedno najprej senčili veke, na koncu pa nanesli maskaro. a se je to zdaj spremenilo al kaj

Naše profesionalke v službi še vedno delajo tako...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.2.2007 23:50:24   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

drugače smo pa vedno najprej senčili veke, na koncu pa nanesli maskaro. a se je to zdaj spremenilo al kaj

Naše profesionalke v službi še vedno delajo tako...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?