|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nama je uspelo?
23.7.2007 21:42:06   
Anonimen
alo.
naj vam opišem moje slutnje: user posted image  bi mogla dobiti v sredo - bila je samo sluz obarvana s krvjo ( bolj rozasta sluz ), ki je trajala dva dni, potem pa nič več. sedaj je 4 dni od tega, pa me špika po jajčnikih, občasna omotica, bolečine v križu ( če veliko stojim ).

ali so to znaki, da sem morda noseča?

lp

lepo preživite preostanek poletja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nama je uspelo?
23.7.2007 22:01:45   
*ajla*
alo..
tvoje slutnje bi lahko bile user posted image , ampak najbolje boš vedela če boš naredila test, zato nikar ne čakaj, hitro v lekarno in se prepričaj. Včasih so lahko simptomi, ki jih čutimo tudi lažni in jih je težko primerjat z znaki nosečnosti, še posebej če gre za prvo nosečnost. Tko da nič ne odlašaj, zjutraj stopi v lekarno in upam da boš zagledala tisto kar si želiš user posted image , jaz pa ti bom držala pesti...pa hitro sporoči novico. user posted image za srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 23:38:32   
Nasy
jah, veš kako je s tem, lahko so znaki zauser posted image ali je pa samo psiha, zato le brž po test, saj ga danes dobiš že skor na vsakem vogalu. Edino tako boš prepričana, pa še to morda ne, če imaš morda še premalo hormona.
Že držimo pestiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *ajla*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 23:44:30   
mojca345
nasy, se strinjam. psiha je tkao močen faktor !

jest si pred menstro ful ful ful želim, da je ne bo. pol je pa kr ni in ni in ni. in imam ful znakov in ne vem kaj vse bi takrat najdla, polp a pride. sam mislim, da si zarad te želje, tudi podaljšujem vsak mesec ciklus.

test bo treba narest ! al pa krvni test !

v vsakem primeru sporoči kakšen je rezultat

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?