|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nalepke na podplatih
7.12.2007 10:30:28   
felicia
Mene res spravlja ob živce to, da nekatere ženske se full lepo uredijo in se dajo na špičake potem pa zagledam, ko hodi na podplatih še vedno nalepke sestave čevlja ali celo ceno. Madoniš a je tko težko odlepit vse te nalepkice al kaj ker to mi je pa res grdo!

Evo sem se skašljala.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nalepke na podplatih
7.12.2007 10:33:04   
Lenny
user posted image  Res grdo izgleda user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2007 10:33:38   
Tiamo
Mene res spravlja ob živce to, da nekatere ženske se full lepo uredijo in se dajo na špičake potem pa zagledam, ko hodi na podplatih še vedno nalepke sestave čevlja ali celo ceno. Madoniš a je tko težko odlepit vse te nalepkice al kaj ker to mi je pa res grdo!

user posted image user posted image user posted image  jaz sem čist iz sebe k to vidim,...me je groza, sploh k vidim kakšno poslovno žensko, ful spedenana, hude škornje in potem nalepka spodaj !!!!!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 10:34:36   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Evo sem se skašljala.user posted image

user posted image , aha.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 10:38:19   
Anonimen
Uf, mene to čist iz tira vrže, bi ji najraje tiste nalepke dol odlimala. Res, to mi pa ful tlak dvigne.

Evo, sem zdaj svoje pogledala, ne tako stare, pa imajo tudi še nalepke gor. Pride katera odlimat? user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2007 10:39:11   
blue sky
Ful je grdo, ja. Nekatere ženske so pač malomarne, kar se tega tiče.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2007 10:49:18   
AnBan
Sam ene pa mate cajt...tud slučajn mi ne pride na pamet, da bi druge ženske v podplate gledala...mi bolj pade kakšen postaven pobič v očiuser posted image .

Ja pa nalepke vedno odstranim tudi z otroških in moževih čevljev.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2007 11:05:26   
Taula
Jaz nikoli ne gledam žensk tako natančno. user posted image  A te je babja fovšija..če vidite lepo žensko, iščete napako na njej?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2007 11:13:52   
facka
ja veš, se zgodi, ko človek hoče čimprej obut nove čevlje, pa pozabi, je pa res videti grdo. Pri nas nalepi čevljar čez cel podplat, pa sem tudi že sama pozabila odlepituser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2007 11:15:59   
Felicity
Nikoli nisem opazila. Na svojih jih ponavadi odlepim. (vsaj mislimuser posted image )

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2007 11:18:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Madoniš a je tko težko odlepit vse te nalepkice

Ja, včasih pa res. Se takoj strgajo. Še najraje jih pa trgovke lepijo na kakšna vidna mesta po možnosti kakšnih okrasnih stvari. Ful fajn, res.

Ma za te na podplatih je meni tako ... da sem jih včasih puščala gor, ker ... kaj pa vem, se mi jih ni dalo odlepit. Sem bolj lene sorte. No, zdaj jih večinoma ne več, le sem in tja še kakšno, za spomin na dobre stare čase.

(odgovor članu felicia)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2007 11:25:05   
riders
Ma to ni tko hudo, moja kolegica je enkrat kupila trak za lase in potem cel dan ponosno hodila z njim naokrog, doma pa ugotovila, da na njem še vedno visi kar velik listek s ceno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2007 11:25:28   
Anonimen
pa sej po nekem času same odpadejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2007 11:52:17   
citrončica
,,,sploh dobr zgleda, če so flourescentne....
in po stopnicah...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2007 12:01:24   
Udb
Še najboljše so pa tiste k majo po 3 listke gor - znižano pa še enkrat znižano! user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2007 12:53:27   
helloKitty
Joj jst dam to takoj vse dol user posted image  Al pa na notranji strani na podplatu mi je tud čist mim. user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2007 13:02:09   
kofetek2010
Mogoče pa pustijo, da lahko drugi vidijo kolk so dale za čevlje. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2007 13:38:01   
puncica
Mislim danes pa je nek čudn dan ja.user posted image Ma morm pogledat če mam kako nalepko na podplatih, ne so tok stari da se je že odlimala user posted image Sicer pa me tole ne nervira, nervira pa me če ma kej na čevl prlepljen pa če ma ovratnik na plašču al pa na jakni zmečkano, ja pa če ma lase pod jakno al pa plaščem user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.12.2007 13:41:41   
smigli
Ja res ni fajn, sam kdo me pa ustavi, ko kupim kaj novga, ne utegnem dat nalepk dol, ker rada hitro nataknem! user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.12.2007 13:42:26   
Naja31
Mene to sploh ne moti, mi je bolj smešno.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.12.2007 13:51:28   
smigli
Ma seveda, to ni malomarnost, to se mimogrede zgodi. Kje ima pa biznis baba cajt, da pod podplate gleda!? user posted image  

Če pa je že tako zelo moteče, greš do dotične dame, jo prijazno potrepljaš po rami in rečeš: "Gospa, ne bi vas rada po nepotrebnem vznemirjala, sam na podplatu imate še vedno etiketo, a vam jo lahko pomagam dat dol? " user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.12.2007 14:55:23   
Anonimen
Se ne obremenjujem s podplati drugih žensk in jih niti ne gledam. Če bi pa slučajno porajtala, bi mi blo pa najbrž čudno ali bi pa mislila, da je kaj pohodila, to je pa vse.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.12.2007 19:39:21   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Mogoče pa pustijo, da lahko drugi vidijo kolk so dale za čevlje. user posted image user posted image user posted image  

Pa da jih lahko naslednji dan nesejo nazaj, ker kao niso OK user posted image . Važn, da so 1 dan vsi mislili, kako drage čevlje si lahko privoščijo user posted image .

Lp, petja

Neposredna povezava do sporočila: 23
7.12.2007 20:56:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

O šit...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
7.12.2007 21:35:43   
felicia
ma ne vem jaz kar gledam osebo od glave do pete- čeprav nisem videla, da bi moški imeli nalepkice na podplatih. Je lažje videt žensko na petkah ker je mal dvignjena od taluser posted image . Sem pa to začela, ker sem videla neko ženskico pred Mullerjem ona na stopnicah jaz pa za njo in sem pač opazila da ima še vedno ceno na škorencih pa full spedenana. Ah mam pa res čas opazovat ljudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?