Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 14:03:55
|
|
|
|
lea23
|
nebi bila rada zatežena, ampak takšnih tem je bilo odprto že tisoč! uporabi iskalnik in pobrskaj. lep dan, lea
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 14:15:18
|
|
|
|
babylove
|
ste zadovoljne, koliko časa kej traja da se roba dobi, kakšni so približno stroški poštnine, a je možno stvar ki ti ne ugaja vrniti, kako plačaš Vse našteto je odvisno od posameznega prodajalca, zato je najbolje, da se pozanimaš neposredno pri prodajalcu. V angleščini, če nemško ne znaš. Ali pa uporabi yahoo prevajalca.
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 15:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že kar nekaj stvari nabavila preko e-bay.de in večinoma imela zelo, zelo dobre izkušnje. Se pa logično najde tudi kakše, ki je mal slabši...tako kot vsepovsod...
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 15:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pozabila povedat - poštnine so pa kar zasoljene, predvsem pri trgovinskih prodajalcih... pa veliko, predvsem večjih zadev, nočejo pošiljat v Slovenijo, čeprav piše "Versand nach EU". Nam recimo niso hoteli poslati plazme, ker SLO ni EU country , no so jo potem v IT...mal po ovinkih...
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 15:39:38
|
|
|
|
scubadiver
|
Jaz sem naročila že ful stvari.. Sicer ne za dojenčka ampak opremo za potapljanje in je vse super. S partnerjem sva sicer kupila vse novo - torej od trgovin, tako da ne vem kako je z rabljenimi stvarmi. nekaj sva si dala poslat v nemčijo in so nama potem dostavili znanci, nekaj pa tudi direktno v SLO. Poštnina je različna glede na težo paketov. malo se tudi pozanimaj kako ti bodo poslali. Ker nekateri pošiljajo z DHL-om kar zna biti precej drago.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.