Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 16:57:19
|
|
|
|
Tejči
|
Oj, jaz prodajam trikolesnika, rabljen je bil pa ravno za 2 vožnji (zaradi selitve ga potem nismo uporabljali). Če te zanima, mi pošlji tvoj e-mail, pa ti pošljem slikice... LP, Tea
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 17:16:35
|
|
|
|
Lorencia
|
Več info boš našla v sosednjem pofdorumu ( Kaj potrebujem za novorojenčka - ne vem če sem čisto prav napisala ), vglavnem tam so debate o otroški opremi.
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 18:38:35
|
|
|
|
michelleD
|
Lep pozdrav Tea ( Tejči) ja prosim pošlji mi sliko trikolesnika: michelle4_1@hotmail.com prosim pripiši še ceno Se pravi, voziček ste potebovali za dva otroka ali manj (malo) Hvala! by Mihela
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 5.1.2009 19:43:32
|
|
|
|
Ploha
|
jst sm svojga rabljenega trikolesnika (quinny freestyle 3xl comfort) kupila v medvodah v komisijski trgovini, zgleda lep in ohranjen, kako se obnese pa še ne vem,...bom pa upam kmalu,..
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 6.1.2009 11:54:37
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem super duper voziček (sicer ne trikolesnik, ker mi niso všeč) kupila za slabih 400€, v akciji. Tko da mislim, da se da dober voziček kupit tud nov ceneje kot za 600 - 700€.
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 6.1.2009 19:51:18
|
|
|
|
EvCh
|
Zelo ugodno lahko dobiš trikolesnik Baby Boom. Uporabnice ga zelo hvalijo, tudi sama ga imam vendar ga še nisem preizkusila. Cena je 260 euro, v paketu je športni del in košara, avtosedežek pride pa na prodajne police nekje v začetku marca. Poglej pod forum "kaj potrebujem za novorojenčka" pod naslov "Baby Boom" za več informacij.
|
|
|
|
RE: nakup otroškega vozička 7.1.2009 7:53:15
|
|
|
|
borabara
|
vozeki so ugodni na e bayu, lahko ga naročiš iz Avstije al pa Nemčije poštnina pride 29-45€, lahjo ga greš p atud sama iskat ti pošiljam stran pa poglej jih je gor 300koshttp://baby.shop.ebay.de/items/Jogger__W0QQLHQ5fBINZ1QQProduktartdfbf6b3cZKinderwagenc2956985QQ_catrefZ1QQ_dmptZDEQ5fAllesUmsKindQ5fBabyQ5fKinderwagenQ5fBuggiesQQ_flnZ1QQ_sacatZ68423QQ_ssovZ1QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em282 lp nin@
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?