|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup oken in balkonskih vrat
20.1.2006 12:53:30   
ines2001
Živio. Pripravljamo se za nakup plastičnih oken in vrat. Pregledala sem tudi stara sporočila na ringaraji, me pa zanima kakšna novejša informacija o oknih. Verjetno je kakšen med vami menjal okna in vrata in mi lahko priporočite kakšno firmo. Jaz se sicer nagibam k firmi AJM, ampak bi rada še kakšne nasvete od vas. Za informacije se vam zahvaljujem

Lep pozdrav
                                                                              ines2001
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup oken in balkonskih vrat
20.1.2006 13:12:11   
kalbo
Midva sva poslala ene 25 zahtevkov za ponudbo, v enem tednu sva dobila 4, ki se cenovno niso kaj dosti razlikovali. Ostalih, ki so prišli z zamudo (eden celo 3 mesece kasneje, ko so bila okna že notri) sploh nisem šmirglal. Razlika je bila le v odvozu starih oken. Nekje je bilo to všteto v ceno, nekje ne.
Na koncu sva se odločila za Inles Ribnica. Z okni sem načeloma zadovoljen, le z montersko ekipo pa bolj švoh. Če jim nebi stal za ritjo, bi bila katastrofa.

(odgovor članu ines2001)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 13:35:43   
Anonimen
Midva sva okna menjava pred slabimi 14 dnevi. Prej sva poslala nekaj ponudb. Najcenejši nama je bil SIMER. Prišli bi že prej, pa so bili vmes novoletni prazniki. Okna so lepo namontirali, vse pospravili za seboj in bili zelo prijazni tako osebno kot po telefonu.

(odgovor članu ines2001)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 13:59:22   
*goldfish*
Midva bova spomladi zamenjala okna. Odločila sva se za okna SATLER, ker imajo naboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Predračuni so bili v razponu od 1.3 do 1.8 mio. Satler nama je ponudil trojno zasteklitev in 7-komorni profil za 1.4 mio. Medtem je večina drugih ponujala le dvojno zasteklitev in 5-komorne profile.
BODI HITRA IN SE ODLOČI ČIMPREJ, KER IMAJO VSI SEDAJ ZIMSKE POPUSTE!!!
Večina informacij je na netu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 14:02:20   
baguSka
3BM. Al neki tacga user posted image  Poceni, hitro, zanesljivo, odpeljejo staro, pospravijo za sabo...user posted image

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 16:58:31   
k1
ajm - sicer nismo menjavali - je novogradnja, ampak sva ful zadovoljna. vzela sva profil 6000 - z alarmnimi senzorji.

če počakaš na kak sejem, pa zimski popust in gotovinski, lahko nabereš do 13% popusta. samo malo je treba popuste prečekirat! midva sva bila prijetno presenečena nad končno ceno! računala sva sigurno 400.000 več.

lp!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 19:24:18   
Reja
Mi smo okna in balkonska vrata menjali pred enim mesecem, vzeli smo PVC okna pri AJM. Moram pohvaliti. Vse je bilo tako, kot smo naročili, nič poškodovano, majster je prišel točno takrat, ko je obljubil, okna so bila gotova takrat, ko so rekli.

Ena polica se nama je zdela malo upognjena, sva poklicala in so nama jo zamenjali.

Pa precej poceni se mi je zdelo. Za 4 običajna blokovska okna, enega ogromnega za dnevno in balkonske vrata plus enega malega s peskanim steklom v kopalnici smo dali 600.000. Okna so dvobarvna, zunaj rjava, notri bela, zamenjali pa smo tudi nitranje in zunanje police in vsem oknom dodali žaluzije.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2006 6:45:51   
*pepelka*
Kaj menite, ali je bolje vzeti PVC ali ALU okna in balkonska vrata? Trenutno samo zbiramo ponudbe in se še odločamo. Vsak nasvet bi bil dobrodošel.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2006 7:29:10   
MarijaPo
mi smo 2x vzeli interalto, tasca pa 2x ajm in smo bili vedno z obema zadovoljni

vzemi ALU, ker dosti dlje zdrzijo in se rumena ne ratajo!

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.