Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nakup dud,stekleničk,plenic-KJE NAJBOLJ POCENI? 14.4.2010 17:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Morda katera ve, kje se najbolj splača nakupit "drobne stvari" za novorojenčka-dude, pleničke,stekleničke,cuclje,nastavke,brisačke za ritko..... je to DM, Muller, katera od veletrgovin (SPar, Merkator....) Hvala! Lepo bodite vse/vsi! --------------------------
|
|
|
|
RE: nakup dud,stekleničk,plenic-KJE NAJBOLJ P... 15.4.2010 12:23:24
|
|
|
|
isobel
|
Mi plenice že ves čas kupujemo v Mullerju. Mislim, da paketek pride okoli 5-6€, razlika je le v količini plenic v paketku. Za novorojenčka jih je več, za starejše manj. To so bile tudi edine plenice, razen Pampers, po katerih ni mali imel pleničnega izpuščaja. Ravno tako tam kupujemo tudi brisačke oz. robčke za ritko. Spet cenovno najbolj ugodno. Vzamemo kar 4 pakirane skupaj in je cena tam okoli 4-6€. Kremica za ritko je meni bila najboljša tista iz Galenskih laboratorijev (stane okoli 4€) na olivni osnovi in pa Bepanthen za nujne primere. Pa mandljevo olje potrebuješ za novorojenčka, ki je tudi najcenejši se mi zdi, da v lekarni. Kakšne gazice in podobne zadeve te lahko tudi pridejo ceneje v lekarni kot pa npr. v Baby Centru. Mislim, da boš morala mogoče kombinirati različne trgovine, ker so pogosto tudi kakšne akcije in se potem lahko zgodi, da se ti v drugi trgovini bolj splača neko zadevo nabaviti. Kar se tiče ostalih stvari, pa na začetku jaz ne bi pretiravala. Pri prvem sem nabavila ogromno Aventovih stekleničk, dudic ... skratka, imela sem čuda stvari doma, ki jih na koncu sploh nisem potrebovala. Tokrat bom nabavila le eno dudico za v porodnišnico, potem bom pa sproti dokupovala (verjetno moj mož ), kar bom potrebovala.
|
|
|
|
RE: nakup dud,stekleničk,plenic-KJE NAJBOLJ P... 15.4.2010 13:23:32
|
|
|
|
uršula83
|
Stekleničke, dude, robčki, plenice in podobno muller ali dm. Včasih ma tut merkator kako akcijo plenic. Sterilna gaza (za popek), navadna gaza, vata, vložki za po porodu, mrežaste hlačke (če so šivi) pa v Tosami v industrijski prodajalni. Se pa res splača, ker je veliko cenejše.
|
|
RE: nakup dud,stekleničk,plenic-KJE NAJBOLJ P... 15.4.2010 21:22:23
|
|
|
|
Pinkyca
|
mueller def., pa vse je zelo kvalitetno - made in germany, ne pa neka poljska sranja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.