Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 6.6.2008 22:12:07
|
|
|
|
rija
|
jaz ga ne menjam. samsunga.....
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 7.6.2008 9:01:25
|
|
|
|
lol
|
Smo lastniki omenjenega hladilnika Daewoo že cca. 3 leta in smo z njim zelo zadovoljni. Imeli smo težavo z elektroniko (kontrolno ploščo), vendar v času okvare (ker je to zelo redek primer okvare), so nam zamrznili garancijo, kar pomeni, da toliko časa, kolikor je trajala odprava napake, se nam je podaljšala garancija. Fantje na servisu so bili izjemno prijazni. Tudi filter vode, kateri je prikljopljen nekje na sredini cevi za dovod vode ni pretirano drag. Najbolj smo bili veseli, da nam v vročih poletnih dneh ni treba skrbeti za led in blazno mrzlo vodo. Hladilnik omogoča stopinje po predalih (zelenjava, sadje itd), child lock, hitro hlajenje in hitro zamrzovanje, silent mode (nekakšen nočni način), opozori, če so vrata po pomoti odprta ipd. Če se za nakup hladilnika odločate vam vsekakor priporočam omenjeni hladilnik.
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 7.6.2008 9:56:27
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz ga ne menjam. samsunga..... Enako
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 7.6.2008 11:38:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz imam LG, pa sem tudi zelo zadovoljna z njim.
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 7.6.2008 11:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pardon za napakico- Jaz
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 7.6.2008 16:36:21
|
|
|
|
kajajaka
|
mi imamo Gorenjevega. Ni najcenejši, ampak se držimo načela, da vsaka firma nekaj dobro dela, ne pa vse (npr. Daewoo - avtomobili...). Pa še podpiramo slovensko proizvodnjo. Sicer pa slab ni najbrž noben... imaš itak garancijo.
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 7.6.2008 20:09:20
|
|
|
|
taši84
|
midva pa imava candy in je kr fajn
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 9.6.2008 9:50:20
|
|
|
|
honey
|
Midva bova po vsej verjetnosti kupila Samsunga - ker imamo delano kuhinjo po meri in so tudi mere za hladilnik od Samsunga. Najbolj nama je bil všeč in tudi normalna cena je. Zdaj moramo samo še našparat toliko, da ga lahko kupimo
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 9.6.2008 15:06:12
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz ga ne menjam. samsunga..... jaz tud ne...
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 10.6.2008 7:12:37
|
|
|
|
anju
|
in kake prednosti ima tale ameriški od našega ( , mislim klasičnega)?
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 10.6.2008 7:22:25
|
|
|
|
Volga
|
kakšen hladilnik pa je to? Ne vem, mogoče ga imam tudi jaz doma, pa ne vem sploh.
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 10.6.2008 7:32:35
|
|
|
|
anju
|
samo po slikcah vem samo to, da se vratca odprejo na sredi in so dvokrilna... mh, ne vem kako povedat... vtipkaj "ameriški hladilnik" boš vidla takoj.
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 12.6.2008 8:35:02
|
|
|
|
k1
|
mi imamo samsungovega, na ena vrata + točenje hladne pijače. smo ful zadovoljni. pred 2 letoma se mi zdi da je bil skoraj edini na ena vrata. zdaj vidim, da jih je že več.
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 12.6.2008 8:40:56
|
|
|
|
Marogica
|
http://www.mimovrste.com/artikel/3220024720/hladilnik-samsung-rs-e8kpas#pictures Tako izgleda "ameriški" hladilnik. Levo je zrmzovalnik z vodo in ledom(direktni priklop), desno je hladilnik z "bifejem", kamor daješ pijačo, ki jo dnevno dosti uporabljaš in za to ne rabiš odpirati celega haldilnika.
< Sporočilo je popravil Marogica -- 12.6.2008 8:41:30 >
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 12.6.2008 12:03:21
|
|
|
|
ninataja
|
No, jaz ga tudi imam-zdaj je že 7 let star. In bi ga tkoj vn fliknila če bi ga lahko. Enako imamo ledomat in mrzlo vodo in za to smo morali filter posebni montirat, ker mora biti filtrirana voda za hladilnik. Od tega da ta del s skrinjo se na vsake tok časa spomne in začne voda kar tečt iz njega Enkrat ko sem pomivala notranji del ledomata mi je skor prste odščipnu (nima nobenega varovala) in kljub rednemu čiščenju led postaja rjave barve ... Ko smo pred leti nazaj klicali servis, pa noben ni znal nič narediti (Bosch). Mah ...
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 12.6.2008 12:09:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninataja No, jaz ga tudi imam-zdaj je že 7 let star. In bi ga tkoj vn fliknila če bi ga lahko. Enako imamo ledomat in mrzlo vodo in za to smo morali filter posebni montirat, ker mora biti filtrirana voda za hladilnik. Od tega da ta del s skrinjo se na vsake tok časa spomne in začne voda kar tečt iz njega Enkrat ko sem pomivala notranji del ledomata mi je skor prste odščipnu (nima nobenega varovala) in kljub rednemu čiščenju led postaja rjave barve ... Ko smo pred leti nazaj klicali servis, pa noben ni znal nič narediti (Bosch). Mah ... Ti pa nimaš reče, ninataja....Jaz lahko za našega rečem, da je enkraten in zaenkrat (ca 6 ali 7 let ) nismo imeli nobenih problemov.
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 12.6.2008 12:13:54
|
|
|
|
ninataja
|
Res je nimam ... Saj na to se skicujem da ga nisem jaz kupila in ne izbrala ... Sam vzdrževat ga morm pa sedaj jaz Jaz bi raje dva navadnega imela, kot tole omaro
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 12.6.2008 15:46:11
|
|
|
|
anju
|
ma mi še vedno ni dosti jasno bi verjetno mogla videt tele funkcije v živo
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 5.8.2011 18:15:12
|
|
|
|
natashina
|
kaj mi lahko kdo pomaga? pravkar smo menjali vodni filter na daewoo hladilniku, pa lučka na nadzorni plošči, da je potrebno filter menjat še kar utripa... kaj svetujete?
|
|
|
|
RE: nakup ameriškega hladilnika 8.8.2011 8:59:09
|
|
|
|
Poka
|
Imam LG hladilnik. Je zakon. Katerikoli od teh bi mi bil isto, ampak se mi je zdelo, da ima ta nekako najbolje izkoriščen notranji prostor. Moj ga je pa izbral, ker naj bi bil še nekako najtišji in naj bi imeli najmanj okvar... Ne vem, po mojem so vsi dobri, edino tistega Beko ne bi imela. Imela sem prej Gorenjevega, pa mi je bil ful zanič... Ne kupim nič več od Gorenja. Fajn je to, da je zelo velik in ima zmrzovalni del, ker midva nimava kleti in večje shrambe v hiši in sva morala kupiti takega. Nikloi ga ne moreš napolnit, pa da kupiš ne vem koliko v trgovini. Ledomat in tisti za vodo točit je zakon, nimava pa mini bara, ker ga nisem hotela - odvisno od prehranjevalnih navad, jaz pijem večinoma vodo in zdaj je še celo več.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?