|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup PRAMETTE
24.11.2004 21:37:40   
Nina Nana
Videla sem, da je dosti zanimanja za voziček pramette, mi imamo rdečega in bomo naslednji mesec prestavili :miska: v večji avtosedež ter prodali primo viaggio avtosedež, ki je v kompletu z vozom.
Če je katera zainteresirana, lahko prodam ves komplet (voz, prevleko, senčnik, avtosedež s podstavkom) seveda vse v rdeče bež kombinaciji (75 000 SIT)!

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nakup PRAMETTE
24.11.2004 21:38:40   
Anonimen
NN, a zdaj že prodajaš? A ga niste ravno kupili?:zmeden:

(odgovor članu Nina Nana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   nakup PRAMETTE
24.11.2004 21:48:19   
Nina Nana
Ojla!

Jajčko je prerasla, pa bomo kupili nov sedež. Se mi zdi da bom laže prodala v kompletu z vozom, kot pa samo avtosedež. Potem pa lahko kupim Pliko P3 classico ali kaj podobnega. Sicer pa ga bomo seveda še imeli, ker mi je še vedno všeč.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
   nakup PRAMETTE
24.11.2004 21:53:23   
Anonimen
Aha:) Komplicirano torej:)
lp,:fis:

BTW: zanč si govorila z mojim očijem po MSNju:)-(tista siolovga ne uporabljam več, ga ma oči v lsužbi, tko da ga lahko dol vržeš!)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   nakup PRAMETTE
24.11.2004 21:55:02   
Nina Nana
velja

Kako je kaj v šoli?
Vas fejst mučijo?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   nakup PRAMETTE
24.11.2004 22:04:13   
Anonimen
O ja! In zanč smo kemijo pisal in sem se šele po testu spomnla, da bi lahko tebe vprašala...sem full razmišljala, pa se nism mogla spomnt:ups: Sem pa pol na konc hvalabogu pisala 3:)
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.