|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup šolskih stvari pri kopiji???
31.5.2011 9:28:11   
kaboname
živjo

upam da mi boste znali odgovoriti tisti, ki ste že kupovali preko spleta pri Kopiji me zanima če ste kdaj vzeli potrebščine ajda; barvice, voščenke, svinčnike kakšna je kvaliteta mi imamo pupo in ona res močno drži tako barvice, kot svinčnik in ima res močen pritisk in seveda zato se na veliko lomijo špice torej katere priporočate so ajda ok oz. ali je boljš katere druge nagibam se da bi drugo leto poskusili faber ali pa mogoče jolly.

hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup šolskih stvari pri kopiji???
31.5.2011 9:31:34   
*miska.mcc*
mi smo naročali pri kopiji. letos bom na emka.si.

vse ok, edino nad barvicami (Ajda, trikotne, debelejse) sem bila pa reeees razočarana. leseni del se je kar lomil dol. pa šilček tudi ni dolgo fumkcioniral.

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.5.2011 9:32:54 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu kaboname)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2011 9:47:39   
rumba
Jao, barvice.... Pri nas so se vedno nonstop lomile, dokler nismo kupili Staedtler-jevih ABS. Te so pa res zakon, ne kupim več drugih.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2011 10:00:27   
kaboname
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jao, barvice.... Pri nas so se vedno nonstop lomile, dokler nismo kupili Staedtler-jevih ABS. Te so pa res zakon, ne kupim več drugih.

kje si jih kupila, ker mi rabimo res ene orng močneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker naša jih drži kot da ji jih bo kdo vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2011 10:04:10   
Adelina
Barvice in svinčniki so zelo dobri tudi Bic Evolution, se jih pa ne dobi vse povsod oz. mislim, da kar težko. Naš je sam porajtal razliko in sedaj za v šolo ima le te, doma pa pač porabimo tudi druge, če jih dobijo, ampak res če le ima možnost prime to. Pa če jih grizejo (mislim tisti leseni del) se ne krušijo, ker niso lesene ampak iz nekega umetnega materiala.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2011 14:19:26   
rumba
kaboname, jaz jih kupim kar pri najboljšem sosedu. Imajo jih tudi v šparu.... Kupujem tiste v modri plastični škatlici:
http://www.mimovrste.com/artikel/3790504937/galerija/barvice-staedtler-ergosoft-abs-12-1/slika/139554#galerija

To so normalna debelina, lahko pa kupiš še debejelše (jumbo varianta).user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2011 20:44:56   
nya_a

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

mi smo naročali pri kopiji. letos bom na emka.si.

vse ok, edino nad barvicami (Ajda, trikotne, debelejse) sem bila pa reeees razočarana. leseni del se je kar lomil dol. pa šilček tudi ni dolgo fumkcioniral.

pri meni tudi, čeprav pigment barvic je pa fenomenalen
jaz sem potem kupila Stabilo - men so super

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.