Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakup šolskih stvari pri kopiji??? 31.5.2011 9:31:34
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
mi smo naročali pri kopiji. letos bom na emka.si. vse ok, edino nad barvicami (Ajda, trikotne, debelejse) sem bila pa reeees razočarana. leseni del se je kar lomil dol. pa šilček tudi ni dolgo fumkcioniral.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 31.5.2011 9:32:54 >
|
|
RE: nakup šolskih stvari pri kopiji??? 31.5.2011 9:47:39
|
|
|
|
rumba
|
Jao, barvice.... Pri nas so se vedno nonstop lomile, dokler nismo kupili Staedtler-jevih ABS. Te so pa res zakon, ne kupim več drugih.
|
|
|
|
RE: nakup šolskih stvari pri kopiji??? 31.5.2011 10:00:27
|
|
|
|
kaboname
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Jao, barvice.... Pri nas so se vedno nonstop lomile, dokler nismo kupili Staedtler-jevih ABS. Te so pa res zakon, ne kupim več drugih. kje si jih kupila, ker mi rabimo res ene orng močne ker naša jih drži kot da ji jih bo kdo vzel
|
|
|
|
RE: nakup šolskih stvari pri kopiji??? 31.5.2011 10:04:10
|
|
|
|
Adelina
|
Barvice in svinčniki so zelo dobri tudi Bic Evolution, se jih pa ne dobi vse povsod oz. mislim, da kar težko. Naš je sam porajtal razliko in sedaj za v šolo ima le te, doma pa pač porabimo tudi druge, če jih dobijo, ampak res če le ima možnost prime to. Pa če jih grizejo (mislim tisti leseni del) se ne krušijo, ker niso lesene ampak iz nekega umetnega materiala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.