|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najslabši govorci
9.10.2006 18:32:16   
metaa
Naša ima 20 mesecev in vse kar reče je "am", pa še to velja tako za hrano kot pijačo. Sicer reče tudi "mama" in "deda", vendar s tem kliče vse po vrsti. Potem ve še, kako dela račka, krava in ovca in to je to. Je pa mojstrica v pantomimi, vse pokaže v nulo in ni dileme, da je ne bi zastopli. Sicer pa je ful brihtna in razume vse, kar ji rečeš, me včasih celo preseneti, tudi pokaže vse stvari, če jo vprašaš, drugač pa ne bev ne mev.
Položaj me že kar precej skrbi-saj vem, da so otroci ful različni, a vseeno. Se pa že od prvega dne z njo maksimalno ukvarjam, ji govorim, pripovedujem...
A rabimo logopeda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najslabši govorci
9.10.2006 18:38:59   
Anonimen
Ne.

(odgovor članu metaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2006 18:51:17   
Primoza
Ne.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2006 18:51:34   
Mimika1
Za logopeda imate še čas. Sem pa razumela iz tvojega sporočila, da, ker je tako dober mimik, da vse razumete in se ona niti ne potrudi govorit. Saj vse razumete! Poskusi se naredit, da ne razumeš. Če pokaže, da bi kaj rada, ji reci: "Kaj bi rada? (ponovi ene 3x) Guncala bi se?" In če bo pokimala, ji ti reci: "ja, guncala bi se". Moja prijateljica je tako malo okol prinesla sina in je kmalu začel tvorit besede, prej pa je bil kot tvoja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2006 18:54:40   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: metaa

A rabimo logopeda?

Ne, samo potrpljenje.....

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2006 18:58:32   
muki1
Možev nečak je bil do treh let skoraj mutast. Je že zelo zaskrbljujoče vse skupaj zgledalo. Ni muksnil, pa če si mu ,, v koleno vrtal,,.
Razumel je vse, je pokimal ali odkimal, če si ga kaj vprašal. Kakšen mesec pred tretjim rojstnim dnevom je nekaj malega začel govoriti, potem pa kar naenkrat eksplodiral, začel govoriti besede, cele stavke......
Tako, da nam je pokazal, da je v bistvu že vse vedel user posted image . Je pa res, da še dandanes ( 5 let ) ni gostobeseden otrok.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Mimika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2006 20:39:14   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: metaa

saj vem, da so otroci ful različni, a vseeno. A rabimo logopeda?

Ne, ne rabite, ker so si otroci res FUUUUL različni.

Na primer naš res veliko govori za svojo starost, ima pa še pleničko pri 27 mesecih, kahlica ga sploh ne zanimauser posted image  Eni prej drugi kasneje. Na koncu se pa vse "pogliha" user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2006 20:53:42   
bini
ma kakšen logoped ... 'ni panike' bi rekla naša, ki tudi zelo veliko govori, zelo malo uboga, se ogromno zbuja in tudi nje pri skoraj 28 mesecih kahla ali školjka ne zanimata user posted image ...
tako so fletni, ker so si različni user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2006 21:28:31   
Barči78
Najbrž ji ni treba kaj dosti govort, ker jo vse razumete, kar vam pokaže, probajte na ta način, kot da je ne razumete, naj vam pove.
Drugače pa itak, eni prej, drugi kasneje. Sej bo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.10.2006 8:40:15   
mika
metaa, o moji sestrični sem že pisala, pa bom še enkrat. Ona ni govorila skoraj do 4 leta, razen ama, ata, mama...pol, se ji je pa razvezal jezikuser posted image  in kot da teh 4 let ne more nadoknaditi. Včasih me prav znervirauser posted image , ko začne govorit, se ne more ustaviti.

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?