Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 19.6.2007 12:53:18
|
|
|
|
piščanc
|
zelo je odvisno od karakterja- če rada posnema starejše, se uči od drugih in se pusti voditi, se bo v skupini dobro počutila. prav tako bo imela vzgojiteljica več interesa zanjo, za crkljanje (ker je pač najmlajša in ker je na novo). pa tudi tisti otroci, ki so že navajeni vrtca, jo bodo vodili, da ne bo joka. če pa je karakterno taka, da hoče biti prva, da ji neznanje povzroča slabo voljo, da rada vodi, najbolje zna... bo pa mogoče sprejem slabši. kakorkoli obrneš, so dobre in slabe lastnosti
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 19.6.2007 13:20:27
|
|
|
|
pinki3
|
Vcasih se je lazje vkljuciti v ze formirano skupino. Ce pridejo vsi na novo, zna biti na zacetku kar divje.
|
|
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 19.6.2007 13:21:46
|
|
|
|
total
|
Tudi mi gremo spetembra prvič v vrtec,star bo 3 let,in gre tu v skupino 3-4 leta.Naj te nič ne skrbi,se otrok že znajde,vsaj bo z svojimi vrstniki.
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 19.6.2007 13:48:58
|
|
|
|
purple
|
Starejši otroci še pomagajo mlajšim, saj takšne izkušnje mam jaz.
|
|
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 20.6.2007 8:28:50
|
|
|
|
Špacka
|
Moja je šla sicer v vrtec pri enem letu, vendar je bila in je še vedno najmlajša. Vsi so bili leto ali dve starejši. Ampak je bilo prav fajn, vsi so lepo pazili nanjo, takrat sploh še ni hodila, nosili so ji igrače, vztrajno so ji ponujali dudo.... Ta skupina s septembrom zapušča jasli, ker so vsi stari 3 leta in sem prav vesela, da so se odločili, da tudi moja hči napreduje z njimi, čeprav je leto dni mlajša.
|
|
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 4.7.2007 9:55:08
|
|
|
|
Grascakinja
|
Moja je šla v vrtec pri enem letu, vendar je bila in je še vedno najmlajša. Vsi so bili starejši in že uvedeni. In kakor je že nekdo napisal, je bilo krasno, vsi so ji nosili igrače, dudo, flašo....
|
|
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 4.7.2007 10:06:55
|
|
|
|
bini
|
ja, pri nas bo situacija še mal drugačna... formirali bodo skupino 3-6 in vsi bodo prvič prišli v vrtec; tudi naša bo med najmlajšimi, saj bo stara dobra 3 leta... glede na to, da je naša kar vodljiva in zelo občuduje večje otroke, upam da ne bo prehudo zanjo in da se bo hitro navadila. imamo pa en teden časa za uvajanje zadnji teden v avgustu in upam da bo dovolj. srečno vam in nam
|
|
RE: najmlajša v skupini, prvič v vrtec 4.7.2007 14:22:17
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi Iza bo najmlajša v skupini. Stara bo 21 mesecev v skupini od 2-6 let. Seveda tudi mene skrbi kako se bo obneslo kljub temu, da je zelo prilagodljiva, rada v družbi drugih otrok in ni važno ali so starejši ali mlajši in se tudi hitro naveže. Tudi jst želim srečno vam in nam Tinka
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
81%)
ne (
19%)
Število vseh glasov: 16Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!