|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najljubši kosi oblačil? Čevlji?
1.3.2007 17:36:21   
Annny
Ojla, katere kose oblačil imate najrajši? Kaj najraje oblečete? Kako najraje kombinirate oblačila? Za v službo, za doma?Kaj pa čevlji? Jaz priznam, da se freak na razne jopice in na majčke..v vseh barvah.Všeč so mi tudi kavbojke z nenavadnimi žepi na zadnji plati (nizki, veliki, majhni itd.) user posted image Zelo rada nakupujem tudi športne cunje ( a la teflonske hlače, vetrovke, razne flis zadeve...) Izredno všeč mi je kombinacija puli + krilo.Ne maram vrečastih oblačil, obvezno morajo imeti nekaj oprijetih linijuser posted image Za doma obožujem plišaste trenirke! Glede čevljev...nisem ne vem kako komplicirana...zelo rada nosim škornje in balerinke...visokih pet nekako ne maram...za doma mi ni udobnejših čevljev čez all-starke...klasičnih superg ne maram! Napišem še kaj kasneje, ko dobim navdihuser posted image    
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najljubši kosi oblačil? Čevlji?
1.3.2007 17:38:25   
Annny
Moja slabost so tudi polo majčke z izrezom, lepo oprijete...user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 17:41:19   
Magi*
definitivno čevlji. pol pa gor vse skombiniram:) za poroko sem obleko naredila tako, da je pasala k čevljem, ki sem jih že imelauser posted image

v službi: krilo ali hlače (po možnosti kaj bolj nenavadnega), zgoraj pa večinoma kar kakšna nevpadljiva črna oprijeta majčka + jaknica (imam jih vseh sort, z leti se nabere) + izbran kos nakita.

doma - trenirka, oprijeta majčka, jopica.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 18:08:52   
Strawberrie Cherrie
Rutice...predvsem rute, ki si jih dam na glavo - trenutno mi je najljubša ena rebrasta črna user posted image

Suknjiči...pa obvezno dvignjen ovratnik...potem pa kombiniram zraven hlače, krilo, hlače + krilo, tunike, pulije...

nakit...lesen, kovinski, bronast....veliki kosi nakita, ki pridejo do izraza.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 18:17:08   
Moyca_
hmmmmmuser posted image
trenutno se mega počutim v enem dolgem puliju in ga nosim ves čas, operem ,posušim
mater sem dolgcajtnauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 18:32:15   
Anonimen
Razne majčke...pisane, enobarvne...pa kavbojke...ali pa črne žametne pa roza puloverček z v izrezom. Take rada nosim. Za v službo.
Doma pa trenirka. Pa majčke...reklamne z dolgimi rokavi so najbolj super user posted image

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 20:34:29   
lojzika
Jst pa sam da so adidaski ne ravno adidas ampak vsaki športni copati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 21:45:07   
Anonimen
Čevlji. Vse drugo kombiniram nanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najraje oblečeno?
Hlače in kakšna majica v kombinaciji z jakno. Ponavadi večina stvari: črnouser posted image

Rada imam tudi kostime, ki niso klasični, ampak imajo kombinacijo hlač in dolge jakne (plašček varianta) ali pa kakšno krilce (všeč mi je tisti ciganski stil - še vedno).

Ampak najpomembnejši so ČEVLJIIIII!!!!!!

Doma - trenerka in majice z miki miškouser posted image  (moja druga strast)

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2007 21:58:33   
Anonimen
Rdeča poletna obleka z belimi pikicami. V njej se počutim božansko.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2007 22:00:06   
Anonimen
definiivno pižame, velike, udobne, mehke, tople..če ne lezejo rokava in hlačnice gor in so iz frotirja ali kakega drugega toplega materiala pa še toliko bolje :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2007 22:08:13   
Marogica
doma: trenirka-ozka in "mehka"user posted image , široka majica, copati ne smejo manjkati in flis dokolenke(pozimi).
za ven:definitivno zmagajo kavbojke v 90%, pa kavbojske škornje oz. "gležnarje". S temi bi lahko še spat šlauser posted image , se mi zdi...
za na vrt: stara trenirka, majica,katera pač pod roke pride in seveda "highlight": zeleni gumijasti natikačiuser posted image .(ki zgledajo, kot cokli). SE hitro operejo, še bolj hitro posušijo, pa ves drek lahko z njimi obhodim. Pa še pes ima veselje z njimiuser posted image . Že razmišljam o vzorčastih- da vpeljem malo mode za na vrt. user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2007 22:56:19   
frutka_
Najljubši kos oblačila je najbrž črni svileni korzet z izvezenimi umazano belimi rožami gor.
Najljubši čevlji pa so ultra visoki špičaki Mango, črni, pol-odprti, usnjeni.
v kombinaciji z ozkim črnim krilom trgajo gate...preverjeno...večkrat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2007 23:06:09   
taja27
čevlji in škornji, obvezno usnjeni
adidaske, ampak samo adidas originals
torbice, ufffff noro
ure, jupi

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2007 23:45:09   
Anonimen
Bokserce (oz hotke al kaj smo ze pogruntal tukaj na RR .. skratka, ta nizke) in tri majice iz H&Ma, isti kroj, samo druga barva (bela, siva, rjava) - oprijeta, pa v izrez pa na koncu ''spice'' je blago nabrano - te, ki so letos ble povsod. Pa se eno imam tako CIST DRUGACNO user posted image  isti kroj, samo 3/4 rokavi, vecji dekolte in temno rjava je user posted image  

Za doma ponavadi v cunjah, v katerih peljem Luno ven - sportne hlace, kavbojke .. jazz hlace (pac, take siroke, na zvonc pajkice) + majce. Reklamnih ne maram in ne nosim, razen ce so posebej za zenske in res mejhna stevilka (lih super mi je npr. od 7/8 let user posted image  ali pa S zenska). 

Za v solo & ven itd. sem itak enako oblecena - kavbojke, krila, sportne hlace .. + majcke (razlicnih barv .. bolj je oprijeta, bolj je fajn .. ampak bombaz, ne sintetika).

Pulover/jopa obvezno rabi kapuco .. user posted image  Jakne brez kapuce sploh kupila ne bi ..

Cevlji - balerinke & adidaske! Pa cimbolj ravni spredaj, okrogli (kar je zdaj moderno) mi niso vsec. Poleti pa obvezno japanke!!!

LP, Ribica

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2007 7:52:13   
Pajaca
Jaz pa najraje kupujem sexi spodnje perilo. Pa dostkrat se najprej za spodnje perilo odločim, pol pa čez pokombiniram kaj bom oblekla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2007 8:13:28   
Anonimen
Za doma trenirke in razvlečene majce, take k jih ni škoda, ker me tamala dnevno zapaca z vsem živim, za ven pa največkrat kavbojke, enkrat na dve leti me piči, da se malo bolj elegantno oblečem, pa mogoče poleg kavbojk še kakšne druge bolj športne hlače, samo trenutno tega moja garderoba ne premore (oz. ja, samo premajhne številke, ker sem se zredila), zgoraj pa športno elegantne majice, najraje imam iz H&M z dolgimi rokavi in V izrez, zgoraj pa največkrat puloverje s kapuco, včasih pa kakšno športno jopico ali pa tudi malo bolj elegantno. Obute mam pa pozimi več ali manj vedno čevlje a la gojzerje, samo ne glih gojzerje, drugače pa superge ali pa, ko je toplo, kakšne športne sandale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2007 10:14:15   
muška
perilo, perilo, perilo,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2007 10:16:39   
Anonimen
Majčke.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2007 10:45:42   
ksenjak
Kar naprej bi copate kupovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.3.2007 0:29:03   
* Mateja *
Rada imam visoke pete in oprijete majčke in hlače, ki lepo oblikujejo postavo!!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?