|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najljubše igrače
13.11.2006 22:10:04   
ČebelicaMaja
Punce mene pa zanima, katere igrače imajo vaši user posted image  najrajši- dans sem namreč po priporočilu prijateljice od Fisher Price-a kupila eno, za katero mi je zelo žal, da mi ni povedala že pred kakimi 6 meseci (moja user posted image je namreč stara 7m) in ker ima igrač veliko, zanimivih ji je pa le nekaj, sem si rekla, da bi blo dobro vprašat na forum- morda pade kaka nova ideja...meni se namreč zdi marsikaj wauuser posted image , moji user posted image  pa ne user posted image - saj veste daš dinarčke pa nič učinka od vsega skupajuser posted image  Hvala za odg.user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najljubše igrače
13.11.2006 22:13:05   
Noel
Pri nas imamo obdobja najljubših igrač. Nekaj časa so aktualni dojenčki, nekaj časa kuhanje, kocke,...

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 22:13:06   
natalia
najljubše igrače? trenutno mamina očala, kuhalnica in star pisker.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 22:16:03   
Anonimen
moja tamala je stara dobre pol leta in njej je vačno da fino v usta paše :) navdušena je tudi nad traktorjem, ki se sam pelje in piska. drugače pa jo s sabo vzemi v šoping pa boš videla nad čem bo tabolj navdušena v trgovini. moja tavečja je bila pri pol leta najbolj navdušena nad knjigo vlak tomaž, ki ima tipko ko jo pritisneš dela čiha puha kot vlak, to knjigo sem pred njo pritisnila pa se je kr trest od navdušenja začela tam v trgovini in rokice stegovat. smo jo kupili in prebrali tolikokrat da jo znam napamet naprej pa nazaj :) in še zdaj pri dobrih dveh so ji zanimive samo knjige skoraj

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 22:17:44   
Jančika_
Pri taki starosti je naš najraje cotal reklamne letake, malo kasneje pa so bile največji zakon kljukice za obešanje perila.

Razne kupljene didaktične igrače so bile aktualne šele pri kakem letu: najbolj se je obnesel tovornjak z raznimi gumbi, zvoki, odprtinami itd iz Toysa, pa zvezdica od Fisher Pricea, ki zapoje, ko v luknje vstaviš pravo kocko. To dvoje je v uporabi še zdaj pri več kot dveh letih. Aja, pa stolp iz lončkov je bil tudi fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 22:20:29   
Anonimen
kasneje pa so bile največji zakon kljukice za obešanje perila
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

uf jančika tole pa opozarjam. od sodelovke tamau je razstavil klinček in pogoltnil vzmet!!! k sreči je prišel ven na drugem koncu so pa 3 dni panično drekce secirali! če ga ne bi bilo ven, bi mogel pod nož! prov na rentgen so ga dali, da so ugoovili kje je ustavil se je v želodcu namreč. no saj pravim k sreči je šel naprej!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2006 22:29:43   
puncica
Trenutno:
punčica (starost 2 leti pa 5 mescev):
- vse mogoče posodice za kuhanje mal makarončkov (tistih ta pravih) pa plute (za meseka)user posted image
- konjiček od nekermana un da se gunca na njem
- flumastri za risat + pobarvanka + papir
- prstne barve spet za packatuser posted image
- slačenje dojenčka, barbike user posted image
- še vedno pa obožuje knjigice in risanke

prestolonaslednik (6 mescev):
- pilot od televizije
- revije, papirji, vse kar je možno mečkat
- vse kar ni podobno igrači user posted image (žlice, krožniki, piskri, glavnik, pumpca za noska, krema, plenice,...)
- dekca, plenica
- ropotuljice
- plišaste igrače tiste ko šumijo ušeski al pa kej

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2006 22:38:22   
Jančika_
LARA, hudičauser posted image ! No, prijateljičin tamali se je zadnjič skoro zadavil s korenčkom - saj ne veš, za katerim vogalom te čaka user posted image !

Aja, zdaj (2 leti 3 mesece) je pa največji zakon sestavljanka Nodi (ona bolj komplicirana, velika), pa kuhanje čaja za celo familjo in vse živaliuser posted image - ima prave skodelice za turško kavo in džezvico (kak se to prav napišeuser posted image ), potem pa to razstavi nekje po tleh in nas povabi na čaj:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2006 22:42:31   
kofetek2010
Jančika - dm dekoracija je pa zakon! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2006 22:45:54   
Jančika_
Kot vidiš, jo bomo pustili gor - roza nalepke lepo popestrijo zelen hodnikuser posted image .
(P.S. - hudič nikak ne gre dol, ne da bi zraven poškodovali štokeuser posted image ).

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.11.2006 10:30:17   
Katrin
Ko je bila naša user posted image  stara 7 mesecev so bili najbolj aktualni piloti za TV, telefoni, revije, razne škatlice, plastični lončki. Zelo rada je gledala kartonske ali gumijaste knjigice.

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.11.2006 11:07:46   
eya
Pri nas (7,5 mesecev) so trenutno najbolj in "neigrače"-mobitel, daljinci, škatla+kuhalnica, glavniček,...
Od igrač pa vse kar ropota oz. oddaja zvok, če tolčeš s tistim po tleh... Pliškoti so pa fajn edino tisti, ki so pripravni za v usta za drgnjenje dlesni.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2006 9:38:33   
cuma
Pri nas 11m:

knjigice, najrajši o živalih ali Nodijeve
žoga
little people
posoda za vstavljanje oblik
kuža fisher price na vrvici (ga vleče za sabo user posted image )
dojenček
kocke s figuricami fisher price
pisani lončki
plišaste igračke
lili (telebajsek)

to bi bilo zaenkrat to...user posted image

sicer pa je trenutni hit pri nas DVD od Nodija Prihaja Nodi...da z nami se igraaa user posted image  user posted image !

lp in veselo igranje!
cuma

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2006 11:34:22   
arielca
Pri nas so hit uspešnice:
daljinec,
metlica+smetiška,
CD-ji.

Od igrač pa:
Tomy hiška,
Fisher Price lonček,
Po (telebajsek),
knjigice,
dojenček. 

Rada pa posluša pravljice in glasbo pa gleda risanke (Nodi in Telebajski so user posted image ).

Stara je 11 mesecev.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!