Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 12:58:22
|
|
|
|
Zala01
|
joj, kako lepo...in ja se strinjam, da mi ni lepšega na svetu kot biti mama mojemu sončku.
|
|
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 13:47:05
|
|
|
|
tintin
|
Ja... tudi jaz sem se včeraj stopila od sreče. Moj 17-mesečnik mi je dal zvečer vsaj 50 poljubčkov (takih pravih, nimam pojma kje se je to naučil?:) na usta. In zraven se je smejal. Corti moj.
|
|
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 14:34:34
|
|
|
|
honey
|
Ja, res so corti. Sploh taki mali. No, saj so potem večji tudi, ampak majhni so res cukri. Naš 4-letnik je že malo žleht zraven, ampak je še vseeno prisrčen - sploh ko ve, da bo to njemu v korist
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 18:11:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Se strinjam z vsem napisanim ne veš kako je biti mama, ko tega res ne občutiš to je najlepši občutek
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Stara imenaYleniaSo stara imena vedno bolj moderna?da (
44%)
ne (
17%)
nic bolj kot ponavadi (
23%)
nisem opazil/a (
15%)
Število vseh glasov: 590Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!