Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 12:58:22
|
|
|
|
Zala01
|
joj, kako lepo...in ja se strinjam, da mi ni lepšega na svetu kot biti mama mojemu sončku.
|
|
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 13:47:05
|
|
|
|
tintin
|
Ja... tudi jaz sem se včeraj stopila od sreče. Moj 17-mesečnik mi je dal zvečer vsaj 50 poljubčkov (takih pravih, nimam pojma kje se je to naučil?:) na usta. In zraven se je smejal. Corti moj.
|
|
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 14:34:34
|
|
|
|
honey
|
Ja, res so corti. Sploh taki mali. No, saj so potem večji tudi, ampak majhni so res cukri. Naš 4-letnik je že malo žleht zraven, ampak je še vseeno prisrčen - sploh ko ve, da bo to njemu v korist
|
|
RE: najlepše kar se lahko zgodi....mami 9.4.2009 18:11:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Se strinjam z vsem napisanim ne veš kako je biti mama, ko tega res ne občutiš to je najlepši občutek
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
DUDAnataly33Ali ima vaš dojenček rad dudo?DA (
61%)
NE (
39%)
Število vseh glasov: 109Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!