Anonimen
|
LP! Moram se nekomu izpovedat, ker sem tako jezna na tega , ki nam je dal v najem svojo bajto!!! Pred nekaj dnevi smo ugotovili, zakaj smo lansko zimo pokurili toliko olja !!! Celo zimo, se pravi skoraj 6 mesec, je imel gospod v svojih prostorih ( ki so v eni etaži hiše v kateri smo podnajemniki), VSE radiatorje na FUULL odprte, mi pa kljub majhnemu otroku, pravkar rojenemu, pa prižgane le v spalnici, kuhinji, dnevni in po potrebi še v kopalnici! To sva ugotovila pred nekaj dnevi, ko sva slučajno našla ključ, ki odpira te njegove prostore in šla za štos pogledat, kar sva že dolgo dvomila. In se je izkazalo, da sva imela prav! V vseh sobah je bilo vroče vroče kot sam , mi pa le gledamo, da bomo kaj prišparali, da bo čimprej denar, da gremo na svoje!! Prasec prasec in še enkrat prasec, da lahko nekdo tako brez vesti nekoga izkorišča. Plačujemo mu lepo najemnino + tega mu še vzdržujemo okolico hiše ( košnja trave) in vzdrževanje njihovih rož, ki jih imajo malo more. Za koga k...? Od sedaj naprej se ne dotakneva ničesar več!!! Tega mu nisva povedala, ''ker moramo'' bit tiho, ker resnično nimamo kam, če nas sedaj vrže ven, ampak jih bo slišal, ko hišo zapustimo! Ko bi vsaj rekel, da bo odprl radiatorje, pa bi pri najemnini odbil vsaj 5 pof... evrov mesečno, karkoli, NIČ. Samo podmuklo se vedno ko pride na obračun, odplazi v te sobane in se verjetno smeji, kako lepo se je gret na tuj račun! Ampak njega sploh ni v tej hiši in v radiatorjih je antifriz in ni šans da kaj zmrzne, ampak tako pač mora bit. Očitno. Mater sem jezna, da bi mu najraje odtrgala tista njegova smrdljiva jajca stara!!! Mater sem jezna. Bi bili vi tudi, verjetno? In kaj sedaj? Ja radiatorje smo zaprli, in preden pride ( na srečo se prej najavi), jih odpremo nazaj... kaj pa naj. V bistvu smo od njega odvisni. Pa majhen otrok je. Drugače bi šla magari v šotor, ampak bi jih slišal prasec stari! Dobro da znamo, da naročimo dost olja, da bo dost za vse Obesila bi ga!
|