Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
najem stanovanja S Primorska- garsonjera ali ... 21.11.2009 10:00:18
s.
Pozdravljeni,
na S Primorski nujno iščem opremljeno garsonjero ali 1 sobno stanovanje ( mesta ali okolica Sežana, Vipava, Ajdovščina, Gorica z okolico) oz. še kakšni kraji tam okoli, ki jih ne poznam- selitev zaradi službe.
Pozna katera koga, ki oddaja? Gledam povsod, kjer je mogoče, nič kaj prida informacij. Nekaj se najde, pa zdaj še ni fraj, v Gorici pa so cene, da te kap.
RE: najem stanovanja S Primorska- garsonjera ... 21.11.2009 14:21:57
ona
Oj, jaz sem ti danes pogledala v Primorske novice,kamor folk iz naših krajev daje oglase in sem našla tole:
Center Sežane oddamo 3-sobno stanovanje,opremljeno,tel.041/246-674
<nova Gorica,z 1.12. oddamo opremljeno veliko sobo enemu ali dvema študentoma,cena 115€ na posteljo,kuhinja in kopalnica.Cena z stroški!Tel 05 30-24-552
Okolica Nove Gorice oddam garsonjero,tel 041-603-364
Nova Gorica,opremljeno enosobno stanovanje 48 m2tel 041-680-883 zvečer kličite!
Šempeter pri Gorici.novo opremljeno garsonjero 33 m2 balkon,klet,parking,tel 041-574-221
To je pisalo za danes,če ne boš bič našla ti bom še kaj pogledala,ko bojo oglasi!
Saj previm,v primorskih se da dosti dobit kar se tiče primorske!
RE: najem stanovanja S Primorska- garsonjera ... 21.11.2009 23:12:07
poli*
Sm hotela bolj nazorno povedat, da sežana niti slučajno ne spada pod s. primorsko.... Tut tminci spadamo pod goriško, pa s. primorsko in seveda v posočje
RE: najem stanovanja S Primorska- garsonjera ... 30.11.2009 21:55:37
s.
IZVIRNO SPOROČILO: ona
Oj, jaz sem ti danes pogledala v Primorske novice,kamor folk iz naših krajev daje oglase in sem našla tole:
Center Sežane oddamo 3-sobno stanovanje,opremljeno,tel.041/246-674
<nova Gorica,z 1.12. oddamo opremljeno veliko sobo enemu ali dvema študentoma,cena 115€ na posteljo,kuhinja in kopalnica.Cena z stroški!Tel 05 30-24-552
Okolica Nove Gorice oddam garsonjero,tel 041-603-364
Nova Gorica,opremljeno enosobno stanovanje 48 m2tel 041-680-883 zvečer kličite!
Šempeter pri Gorici.novo opremljeno garsonjero 33 m2 balkon,klet,parking,tel 041-574-221
To je pisalo za danes,če ne boš bič našla ti bom še kaj pogledala,ko bojo oglasi!
Saj previm,v primorskih se da dosti dobit kar se tiče primorske!