Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: najem bungalova za 1 leto na morju 30.6.2007 12:11:42
|
|
|
|
muki1
|
Mi smo bili lani na otoku Viru pri teh ponudnikih in letos v začetku leta sem videla, da ponujajo celoletni najem apartmajev...malo povprašaj za naslednjo sezono, zdaj se mi zdi, da so kar polni. http://www.apartmaji-sanpjer.com/sanpjer.asp?stran=1
|
|
RE: najem bungalova za 1 leto na morju 30.6.2007 12:47:03
|
|
|
|
cmokec
|
Iščemo seveda za drugo leto nekaj v varianti lastne hiške v Istri, da bi lahko vsak vikend skočili na morje. Bolj na varianto ala prikolica, samo, da je hiška. Sedaj bodo v družini 3 majhni otroci, pa bi babico prosili, če bi bila z njimi na morju, pa naša družina, pa sestra in se obnese. Otroci bi bili pa celo poletje na morju. Zato nam je otok predaleč. Gledali smo tole: http://www.bolha.com/oglas2400780, a nas moti, da ni opremljeno. Ker kuhinje in ostalega pa res nebi kupovali, ampak raje najeli. Če imaše kdo kako info., bi bla hvaležna.
|
|
RE: najem bungalova za 1 leto na morju 30.6.2007 12:47:51
|
|
|
|
cmokec
|
link je napačen. Vtipkaj najem Novigrad, pa je pravi oglas.
|
|
RE: najem bungalova za 1 leto na morju 30.6.2007 17:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Cmokec, tole v Novigradu je drugače krasno. Edino moti me, ker izgleda, da je to pred neko restavracijo ali kaj se eni stoli vidiijo. Drugače je pa tam res super za otroke, bolje skoraj ne more biti.
|
|
|
|
RE: najem bungalova za 1 leto na morju 30.6.2007 18:01:06
|
|
|
|
Pia73
|
OOO, kaka fajn ideja. Jaz bi ti lahko dala kak kontakt za otoke, ker drugam običajno ne hodimo. Če boste pa to udejanili te pa pridem obiskat,.... Glede na to da je K predaleč,.... ,.......... LP draga moja
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?