Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:17:09
|
|
|
|
aj@ja
|
Meni je bilo najbolj smešno, ko je mojemu sošolcu (brez njegove vednosti) razredničarka štela, kolikokrat mu je babica umrla8), v treh letih 18 x:ups:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:17:22
|
|
|
|
ZARA
|
...ma ne vem jst tega nisem nikol razlagala...men se enostavno ni dal...se sploh ne spomnem, da bi kdaj kaksen izgovor nasla... Pol sem se pa pri cca 25 cist zresnla (kaksna dolga puberteta...)!! no, skor cist...
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:17:36
|
|
|
|
viv_
|
Pri meni je bila klasična tista z M. - sploh če sem morala špricat samo kakšno uro vmes sem se nujno šla domov preoblečt. Za telovadbo je bila pa tudi M. 6x na mesec, pa enkrat nisem mogla igrat odbojke ker me je naš pes v prst ugriznil...
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:18:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Tisti dan je ful snežilo in jaz sem si lepo zmislila, da je imel avtobus zamudo. V šoli sem bila sicer pravočasno, ampak sem namesto k telovadbi lepo šetnila v mesto. In ko sem razredničarki tvezila tisto o busu, mi ona lepo reče - ja saj sem te videla 15 čez 7 na ulici. Jaz kokoš sem namreč šla v mesto ravno mimo njenega bloka:zmeden2:.
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:21:20
|
|
|
|
viv_
|
ZARA si me pa čist presenetla... sem mislla da si bla ti ena tko "poštirkana", pa v 4. letniku dobila nagrado za 4. leta odličnega uspeha in povprečje 5. Tole potem ko bo Zara začela brat nehaj razlagat, da ne boš kdaj slišala "mami, a ti si pa lahko?" :)
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:22:00
|
|
|
|
mamsi
|
-Da mi je pes ušou in sem ga lovila okol, (če so mački res psi). -Da me mami ni zbudila (me je rukala, da sm skor s postle padla). -Da mi je budilka crknila al pa zamujala(čeprov sm mela uno električno, k se zlepa ne pokvar, zamuja pa sploh ne) -Da je prišla teta iz amerike, in sem jo mogla jit pozdravt, predenj spet leti nazaj:)-:)-:)- -Pa verjetn še kero...Upam, da bomo do svojih pamžkov zato mal bolj prizanesljivi, kar se neopravičenih ur tiče.;)
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:25:11
|
|
|
|
ZARA
|
...ja viv jst sem bla full tezaven otrok...nikol sicer nobenih hudih incidentov...ampak se dans ne morm verjet,da mi je blo lahk tko vseen... Res me je trkal!! KNOCK - KNOCK !!
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa nikol nism zamudila:ups::ups::ups:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:39:19
|
|
|
|
ZARA
|
ja kwa pa t je blo??
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:40:09
|
|
|
|
viv_
|
Kristina - piflarka :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:40:57
|
|
|
|
frutka_
|
V gimnazijo sem nosila opravičila od dr. ki je bil že 10 let mrtev..:(
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:41:05
|
|
|
|
ZARA
|
no taka bom jst v drugmu zivljenju viv,sm si ze oblubla!
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:44:59
|
|
|
|
viv_
|
ZARA: viv zdele gleda mal po stropu svoje pisarne (to verjetno plačujem za grehe iz srednje šole) pa si žvižga ... :)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:45:01
|
|
|
|
frutka_
|
Ja, pa enkrat, ko smo še Imeli popoldan pouki in je bilo frajersko, da gremo kaj spit pred šolo, smo prišle sošolke rahlo okajene in srečne k telovadbi...mene je grozno bolela glava in sem rekla razredničarki da imam najbrž meningitis in da bom kr umrla,če me k zdravniku ne pusti. No, peljala me je domov...še danes ne vem ali je vedela ali ne kaj je bilo. Ampak moja razredničarka je bila ZAKON!!!Takih ne delajo več!!!
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:46:59
|
|
|
|
NENAJANI
|
HHHHmmmmmm. Men je tud kr ene parkrat oma umrla!:ups::ups: HB še obe živita in sem jima s tem izgleda da podaljšala življenje!!!! Drugače je pa avtobus velikokrat zamudil, pa pes mi je umrl, pa bolana sem bla..... GROZA, :hudicek: rit neumna. Če bi še enkrat šla v šolo, bi.... (verjetno bla čist ista):)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:49:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz sem zamudila vsako jutro - 5-10 minut. Pa so me vsako jutro hoteli zapisat, pol so pa sosolci pa sosolke rekli: Pa ne je zapisat, ko bo prisla. :)- Če sem pa kdaj manjkala, pa sploh nisem prinesla opravičila, ko nam je vse opravičila. Al pa če je blo res treba povedat zakaj te ni blo... sem samo rekla da mi je blo slabo. Pol je pa vsaka prfoksa rekla: ja ja sej si še zdej nekam bleda, a ne bi šla še za en al pa dva dni domov?? :)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 19:59:59
|
|
|
|
viv_
|
mala maja... mi smo bili tudi "kolektivci". Naša razredničarka je bla za matematiko in smo mel potem vsako razredno uro matematiko. Pa smo se enkrat kolektivno odločili, da ne gremo - rezultat: smo mel eno uro matematike v soboto ob 7 zjutri :(
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:02:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš zakaj nism zamujala? Zato, ker sem bila vsak dan že ob 5.30 na avtobusu. Insem bila ob pol 7 že v LJ, ob 7h pa v šoli. pouk se mi ej pa ob 8h začel. kako naj pol zamudim?:)-:)-:)- Sem raje kakšno urco prej šla z izgovorom, da potem niamm več avtobusa :)-:)-:)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:05:08
|
|
|
|
NENAJANI
|
Kristina saj je menu tudi bus vedno prišel dvajset min prej. Sam sem rajš zavila v kafič kot pa v šolo!!!!:ups::ups::ups:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
če bi mela robasa za telovadbo se ne bi nč o m zmišlevala k je mu vse zapisan v svojem zvezku :)-
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:07:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, men je do zdaj samo enkrat ratal zamudit, in res ni blo busa. In ker mamo full Domžalčanov..mi reče razredničarka, če nisem jaz iz LJ..pa sem rekla da sem, ampak 15 minut ni blo busa..(res ni blo kt zanalašč nobenga..ampak sam 10 minut:)- Če bi bla tistih 5 minut prej bi jih mela 5):) Drgač sm pa v OŠ dostkrat zamudila zarad fotra, k se ni spoku:grrr: Me je vozu namreč.:) lp,:fis:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, za telovadbo pa ne rabm izgovorov..mi pa en prfoks zanč ni verjel, da KR CEL LET ne telovadm:grrr::zmeden2:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:10:20
|
|
|
|
mala maja
|
Ja očitno smo mel srečo. No tud mi smo mel v sredni razredničarko za visoke zgradbe(en ta glavnih predmetov v srednji k smo ga mel tud 5 ur na teden) in takrat smo mel obvezno RU. Aja a ste delal tud kakšne lumparije?????:)- Mi smo enkrat tastari za mehaniko mizo razšraufal da k se jo je dotaknila se je razpadla.:)-:)-:)- A pa smo tastarmu za računalništvo k je mislu kva je pa se je zmer tam po mizi valov vso s kredo porisla da je mel pol full lepo pisano obleko(pa še cel dan je rabu a je to opazu):ups::ups: Aja pa tastar za matematiko je obvezno vsako uro padu v koš za smeti....:ups::)-:ups::)- V OŠ je pa sošolec ki je sedel v prvi vrsti pred prvfokso za slovenščino sredi ure odpru dežnik, čež da je že člist mokr k tako pljuva.:hudicek:
|
|
|
|
najbolj neumen izgovor... 23.3.2005 20:14:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Haha, mala maja..hudo:) Šeeeee:)- Morda dobimo kšno idejo:)-:hudicek::)- Pr nas zaenkrat ni nič takega...razn, da je zanč kr še ena prjatlca od Domžalčanov iz gradbene pršla..pa je seveda nben ne pozna (yeah right), da prnašajo okrog učitle kadar jih lohk itd. Pr angleščini pa itak razredne zadeve najprej..jupi, spet bo šla jutr ura..pa mamo še razredno prej..smo mel izredni:hudicek: roditeljski:)
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......