|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 17:49:47   
karmy
a ste meli že kakšn nerodn trenutek k bi se najrajš pogreznil v zemlo?

jzt sm bla s tamalim na busu in se je slučajn usedu zravn tipa k je biu podobn atiju in me tuk naglas vpraša pred pounim busom: a je to moj ati? ajejejeje... kuk sm jzt zafarbala...tist tip se ful smeju jzt pa ne ne...ati je doma....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 17:58:43   
soncece24
ojoj

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 17:59:57   
soncece24
Moj brat je nekrat mami ful sramoto nardil. star je bil kake 3 leta in smo meli obisk, pa on pride v kuhinjo in mamo na glas vpraša:"Mami, kdaj bo pa obisk šel domov, da lahko grem jaz spat?"

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 18:02:23   
Anonimen
Meni je bilo bolj nerodno pred mojim Janom, ki je kdo ve kdaj prišel v spalnico od mene in bivšega moža, seveda ob nepravem trenutku, in kar na lepem sem zaslišala glas: "Mami, zakaj imaš pa noge v zraku?"

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 18:05:44   
KiSsMyAsS
Men je blo najbol nerodno, ko je v sobo vstopila tasca - seveda sva bila takrat u akciji. Sicer je potrkala, ampak ji ni reku naj gre dalje, pa je vseeno odprla vrata - jst pa

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 19:44:23   
jazz
Ne se smejat prosim...najbolj nerodno mi je bilo. ko sta od mojga lubija brat in žena prišla na obisk, pa imata enga luštkanga malega kužka in ta kužek je med klepetom zašel v najino kopalnico in z dna koša potegnil moj uporabljen tampon,zavit v toaletni papir in ga dodobra scefral in prinesel v dnevno pokazat. Mi pač tisti dan še ni uspelo odnesti smeti s kopalnice...me je izučilo!!!!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 20:27:54   
Sibil_
Se sprehajam po parku in mi nasproti priteče fantek, ki je lovil žogo.Jaz mu jo poberem in dam v roke in se malo pogovarjava.Nakar pride ženska, sivolasa, zgledala je stara nekje čez 50 let...in jaz prijavim:"A si z babico prišel v park?".Ona me pogleda in reče:"Ne, z mamico je prišel".Takrat sem se resno mislila vdret v zemljo....

LP,
Sibil

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 20:47:19   
muki1
Hi hi hi. Meni je pa najbolj nerodno bilo, ko sva še v začetku najine veze bila z mojim dragim povabljena na neko družinsko fešto. Vsi njegovi sorodniki in en kup malih otrok s katerimi sem se igrala, ker mi je bilo še malo nerodno pred odraslim in nisem opazila, da mi je iz modrca izpadla blazinica ( saj veste titi H˛M modrci, ki majo not blazinice, ki malo olepšajo zadeve). No in kar naenkrat otroci to najdejo in se začnejo igrati s tem, nakar jaz ugotovim kaj imajo v rokah. Mislim, da je vsem bilo jasno, da je moje, ampak so bili kar francozi, meni pa tako nerodno....

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 20:49:00   
muki1
titi H,m modrci= tisti H&M modrci

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 20:49:15   
SANDY
Men je blo pa zoprno -sicer že leta in leta nazaj k smo bili pri prijatlih na obisku. Pa so imeli pudlja in on men op na noge in hopala-je začel natepavat mojo nogo. Jest pa bl k sem brcala z nogo, da gre dol, bl se me je držal...ko so lastniki psa to vidl, so ga zjagal dol, men pa nerodno do konca in nazaj

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 20:51:10   
Anonimen
Meni je bilo nazadnje nerodno, ko mi je blagajničarka v Šparu iz traku prestavila karton mleka v voziček. Najlepša hvala, ampak saj lahko sama, sem ji prijazno rekla. Aja, a lahko?, se je čudila in šele takrat mi vžgalo, da misli, da sem noseča. Pa zadnjič se je tudi ena znanka čez celo igrišče zadrla, kdaj bomo zibali. Pa od kolegice mama mi je rekla, a vi ste pa kar še enega naročili. Madona, zadnji čas, da sem se spravila hujšat.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 21:51:23   
muki1
Ja Splišni, to za nosečnost se je meni že tudi zgodilo. Pi****, kak mi je takrat kri zavrela.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   najbolj nerodni trenutki
15.9.2005 21:52:02   
Primoza
karmy je napisal/a:

a ste meli že kakšn nerodn trenutek k bi se najrajš pogreznil v zemlo?

Ne.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   najbolj nerodni trenutki
16.9.2005 7:45:02   
puncica
Ja ravno predvčerajšnem, ko sem bla zakurjena do konca, se vozim po cesti in mal pred našo vasjo neki delajo in so semaforji postavljeni, pa so jih tisti dan prestavili malo nižje, sem misla ok, jih ni več, ker zjutri še niso gorel, en avto je bil pred mano in se lepo vozimo, itak da se ne bom po makadamu pelal in se pelem, tam ko je druga stran vozišča, pač vozijo nasproti, pa pridemo do semaforja, fora pa je da jaz ga sploh nisem vidla, in vidim kako un spredi mečka, pa se na makadam postav, pa nisem vedla kaj zdej mils, no uglavnem vse je ok naredil in evo jst koza začnem trobt, šele pol sem pokapirala da je on čist prav naredil budala sem pa jst, sem misla da bom kr s ceste šla. Un uzadi je sam debel gledal kaj mi je, dobr da je bla takoj zelena luč pol da sem se pobrala ma še dans mi je nerodn

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?