Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 17:58:43
|
|
|
|
soncece24
|
ojoj
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 17:59:57
|
|
|
|
soncece24
|
Moj brat je nekrat mami ful sramoto nardil. star je bil kake 3 leta in smo meli obisk, pa on pride v kuhinjo in mamo na glas vpraša:"Mami, kdaj bo pa obisk šel domov, da lahko grem jaz spat?"
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 18:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je bilo bolj nerodno pred mojim Janom, ki je kdo ve kdaj prišel v spalnico od mene in bivšega moža, seveda ob nepravem trenutku, in kar na lepem sem zaslišala glas: "Mami, zakaj imaš pa noge v zraku?"
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 18:05:44
|
|
|
|
KiSsMyAsS
|
Men je blo najbol nerodno, ko je v sobo vstopila tasca - seveda sva bila takrat u akciji. Sicer je potrkala, ampak ji ni reku naj gre dalje, pa je vseeno odprla vrata - jst pa
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 19:44:23
|
|
|
|
jazz
|
Ne se smejat prosim...najbolj nerodno mi je bilo. ko sta od mojga lubija brat in žena prišla na obisk, pa imata enga luštkanga malega kužka in ta kužek je med klepetom zašel v najino kopalnico in z dna koša potegnil moj uporabljen tampon,zavit v toaletni papir in ga dodobra scefral in prinesel v dnevno pokazat. Mi pač tisti dan še ni uspelo odnesti smeti s kopalnice...me je izučilo!!!!
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 20:27:54
|
|
|
|
Sibil_
|
Se sprehajam po parku in mi nasproti priteče fantek, ki je lovil žogo.Jaz mu jo poberem in dam v roke in se malo pogovarjava.Nakar pride ženska, sivolasa, zgledala je stara nekje čez 50 let...in jaz prijavim:"A si z babico prišel v park?".Ona me pogleda in reče:"Ne, z mamico je prišel".Takrat sem se resno mislila vdret v zemljo....
LP,
Sibil
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 20:47:19
|
|
|
|
muki1
|
Hi hi hi. Meni je pa najbolj nerodno bilo, ko sva še v začetku najine veze bila z mojim dragim povabljena na neko družinsko fešto. Vsi njegovi sorodniki in en kup malih otrok s katerimi sem se igrala, ker mi je bilo še malo nerodno pred odraslim in nisem opazila, da mi je iz modrca izpadla blazinica ( saj veste titi H˛M modrci, ki majo not blazinice, ki malo olepšajo zadeve). No in kar naenkrat otroci to najdejo in se začnejo igrati s tem, nakar jaz ugotovim kaj imajo v rokah. Mislim, da je vsem bilo jasno, da je moje, ampak so bili kar francozi, meni pa tako nerodno....
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 20:49:00
|
|
|
|
muki1
|
titi H,m modrci= tisti H&M modrci
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 20:49:15
|
|
|
|
SANDY
|
Men je blo pa zoprno -sicer že leta in leta nazaj k smo bili pri prijatlih na obisku. Pa so imeli pudlja in on men op na noge in hopala-je začel natepavat mojo nogo. Jest pa bl k sem brcala z nogo, da gre dol, bl se me je držal...ko so lastniki psa to vidl, so ga zjagal dol, men pa nerodno do konca in nazaj
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 20:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je bilo nazadnje nerodno, ko mi je blagajničarka v Šparu iz traku prestavila karton mleka v voziček. Najlepša hvala, ampak saj lahko sama, sem ji prijazno rekla. Aja, a lahko?, se je čudila in šele takrat mi vžgalo, da misli, da sem noseča. Pa zadnjič se je tudi ena znanka čez celo igrišče zadrla, kdaj bomo zibali. Pa od kolegice mama mi je rekla, a vi ste pa kar še enega naročili. Madona, zadnji čas, da sem se spravila hujšat.
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 21:51:23
|
|
|
|
muki1
|
Ja Splišni, to za nosečnost se je meni že tudi zgodilo. Pi****, kak mi je takrat kri zavrela.
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 15.9.2005 21:52:02
|
|
|
|
Primoza
|
karmy je napisal/a:
a ste meli že kakšn nerodn trenutek k bi se najrajš pogreznil v zemlo?
Ne.
|
|
|
|
najbolj nerodni trenutki 16.9.2005 7:45:02
|
|
|
|
puncica
|
Ja ravno predvčerajšnem, ko sem bla zakurjena do konca, se vozim po cesti in mal pred našo vasjo neki delajo in so semaforji postavljeni, pa so jih tisti dan prestavili malo nižje, sem misla ok, jih ni več, ker zjutri še niso gorel, en avto je bil pred mano in se lepo vozimo, itak da se ne bom po makadamu pelal in se pelem, tam ko je druga stran vozišča, pač vozijo nasproti, pa pridemo do semaforja, fora pa je da jaz ga sploh nisem vidla, in vidim kako un spredi mečka, pa se na makadam postav, pa nisem vedla kaj zdej mils, no uglavnem vse je ok naredil in evo jst koza začnem trobt, šele pol sem pokapirala da je on čist prav naredil budala sem pa jst, sem misla da bom kr s ceste šla. Un uzadi je sam debel gledal kaj mi je, dobr da je bla takoj zelena luč pol da sem se pobrala ma še dans mi je nerodn
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?