|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj se potožim
29.8.2006 14:38:33   
ALJA75
...uf, naj vam zaupam, kaj pa se je meni danes zgodilo. Na user posted image se trudiva eno leto in osem mesecev. Prvo leto sva se predala naključju, zdaj to leto poskušam zanositi s pomočjo klomifena, če to ne uspe me zaradi PCO čaka laparoskopija. No, pa da ne bom predolga. V glavnem ravno zdaj, ko se trudim zanositi doživljam v službi šok za šokom, plače že za dva mesece nismo prejeli, danes pa so nam povedali da bomo šli v stečaj in da nihče ne ve kako dolgo se bo to vleklo, ker imamo zaposlene invalide. Pa to se ti zmeša. Zdaj razmišljam kako bi bilo, če v času nosečnosti ostanem brez službe. Zaposlil me zagotovo nihče ne bi. Pol leta bi sicer dobivala nadomestilo iz zavoda za zaposlovanja, samo kaj pa potem? Ali kdo ve ali se denarno nadomestilo, ki bi ga prejemala pol leta upošteva za izračun porodniške? Ali se, potem ko se mi denarno nadomestilo konča tretiram kot brezposelna oseba in dobim tistih nekaj cca. 40.000 SIT. Uf, sem se znašla v nerodni situacijiuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj se potožim
29.8.2006 14:55:46   
mala maja
Če bi čakali samo na to da bomo imeli naj, naj službe ne bi bilo nobenega user posted image user posted image user posted image

Sama sem pred 5 leti zgubila službo v času porodniške in takrat mi je sosed rekel " ne sekiraj se, vse se zgodi z namenom. tudi ti boš dobila službo. še boljšo kot prej" in res sem jo takoj po koncu porodniške.

Ne sekiraj se. Mogoče je še bolje če bi ti ratalo it na porodniško, bolniško. Boš imela vsaj cca 20m zagotovljen denar. Sej pravš da sedaj že 2m niste dobili plače. Toliko se pa tudi ne otepajo mamic da ne bi mogla po končani porodniški dobit službe.

Pa naj čimprej rata user posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 15:01:51   
barby113
Draga Alja,

Pred nekaj leti sem bila sama v zelo podobni situaciji oz. isti, le da takrat še nisva razmišljala o user posted image . Popolnoma te razumem in ti verjamem, da ti je težko. Tukaj se ti ponujata dve opciji in sicer da takoj pričneš z iskanjem nove službe in za eno leto ali vsaj 6mesecev odložiš nosečnost ali pa, da zanosita kljub vsemu. V primeru, da zanosiš in greš na zavod boš dobivala nadomestilo na to pa mislim, da ti podpora pripada tudi do konca porodnega dopusta. teče pa ti tudi delovna doba. Koliko denarja bi dobila ne vem. Veliko vprašanje pa je tudi partner. Kakšno plačo ima on, ali lahko prevzame za nekaj časa to breme, da živita z eno plačo.

Jaz ti svetujem, da vseeno delaš na user posted image . Murphijev zakon pa je, da se ti lahko zgodi da boš ravno sedaj zanosila. Moja prijateljica je zanosila, ko sta bila še oba študenta. Najprej je bilo nekoliko težje potem pa se je lepo uredilo, za to je včasih boljše prepustit pot naravi pa naj ona odloči za nas.

Veliko sreče v prihodnje.

L.p.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 20:33:44   
sandrat
Oj,

Jz ti povem, da sm pri 18-ih splanirala za 10 let v naprej. Najprej partner, služba, stanovanje, otrok,... Zdej je pri meni tudi vse kontra. Imam super partnerja in stanovanje. S službo mam smolo user posted image  -vedno sem se trudila (sm deklica za vse, ko so druge gledajo v zrak) in nobeden to ni cenil. Tko da sem sedaj brez službe. Dobro da partner dosti zasluži. Najprej sm razmišlala ali raje počakam na naslednjo službo in nehava planirati otroka - sam sem si premisnla in se sedaj prepustim toku življenja in se ne obremenjujem za prehodnost. Pred 3 meseci sem odkrila na dojki bulo in sedaj vidim da živiš samo 1x. Jz sedaj tudi delam na otroku in upam, da bom imela naslednji mesec več sreče in da ne bo spet user posted image .

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2006 21:31:35   
ALJA75
Najprej vsem trem najlepše hvala za odgovor.
Res je kar pišeš mala maja, če bi čakali, da bi bilo vse oh in ah verjetno res ne bi bilo otrok.
Barby saj partner zasluži za preživetje za prvo silo. Največja fora je v tem, da sem v tej firmi pustila mladost, delala od jutra do večera in prav zaradi te firme se nisem prej podala v nosečnost (moj teži že tri leta). Gin. mi je povedal, da imam policistične jajčnike in da bo zanositev težka in ravno zdaj, ko se je zadeva nekam premaknila, da bi me dal na laparo naj odneham z zdravljenjem. Ne, saj ne bom.
Tako kot pišeš sandrat, prepustila se bom toku življenja, verjetno se je res to moralo zgoditi. Tole z bulo kar najboljše reši, naslednji mesec pa upava skupaj.
Hvala vam vsem, res!

(odgovor članu sandrat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?