Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:20:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej, Vasja je tudi skoraj tak, ko se razkuri:)-. Ne tak fejst, ampak zelo podobno.
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:21:07
|
|
|
|
kaja11
|
Tale punca vam bo pa dala vetra:)-
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:30:22
|
|
|
|
Anja
|
Misli, da ima vaša lubica zelo tanko in svetlo kožico. In ji vsi flekci prebijajo ;) Tam kjer ma ona flekce, mene začne srbet, takrat ko se razkurim.:bravo: Drugače pa : prava baba je :bravo:
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:40:13
|
|
|
|
puncica
|
Tudi jaz mislim da se tako napenja da ji kr ven udari, po moje je bolj svetle polti in zato to tako izgleda, kaj pa vem, mogoče pa pediatra na naslednji posvetovalnici vprašaj, pa sliko zraven nesi. Kaj pa vem, no naša ni taka, ko se dere je cela rdeča v glavo, flekov pa nima:zmeden2:
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:09:32
|
|
|
|
frutka_
|
Moyca moj je čisto isti.:bravo::bravo::bravo::bravo: Ko se dere s celimi pljuči je podobno, celi zaripli postane in rdeč. Ne skrbi!Ni je treba v bolnico peljati! Uživajta!
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:13:45
|
|
|
|
Pia73
|
Kaj takega pa še nisem videla, žal ne znam pomagati :zmeden: Jaz bi tudi naslednjič pediatra vprašala za nasvet.
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:14:24
|
|
|
|
Pupica
|
Ojej...tole bo trmica pomoje:)- Naša še jokat ne zna:zmeden::ups::ups:Kaj šele da b se razjezila:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?