Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:36:13
|
|
|
|
LARIKA
|
odgovori so že na prejšnji objavljeni temi. že prejšnjo so skritizirale dani treba 5x iste teme objavljat lp larika
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:43:28
|
|
|
|
Moyca_
|
Draga LARIKA ne vem kaj želiš s tem povedat kaj bi naj to pomenilo: že prejšnjo so skritizirale dani treba 5x iste teme objavljat (pa kje je kdo koga kritiziral) vprašam pa zato na dveh forumih, ker nekatere ne hodijo na Naš vsakdan in nekatere ne na Dojebnček in otrok brez zamere, ampak ne vtikuj se
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:52:45
|
|
|
|
gobacius
|
Čist prov maš ne vtikuj se, če ti ne odgovarja vprašanje ga pač ne beri pa pika!!! Sedaj pa odgovor na vaše pikce, poznam enga dečka k je isto počel, tako da mislm da je to normaln sam mal trmast je, ga bo že minilo brez panike!!!:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 20:55:39
|
|
|
|
tinčica
|
oj nič bat, moj je isti, tako kot si opisala pa tud tak je po obrazu ves flekast. mislim da sta si kopija. lp
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:06:24
|
|
|
|
Annny
|
Oj, nič bat, punčka je karakter in ima rada vedno 'zadnjo besedo' :)- Taka je bila baje kot dojenčica tudi moja sestra in je še zdaj cel kolerik;) Lp
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:10:43
|
|
|
|
sašaš
|
Poznam te "fleke" od nekaterih otrok v vrtcu - zgleda, da to ni redkost! Nič bat - bo minilo... ;) Lp :muca:
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:11:28
|
|
|
|
BONI*
|
Ja, to je pa res tako, kot če nekdo reče, da je kar pike dobil, tolk je bil jezen:) Ne vem ti povedat, ampak očitno se res zelo razburi in ji tolk adrenalina v glavo stopi.
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:26:51
|
|
|
|
Moyca_
|
Ja Annny jaz sem do sedaj smatrala za težkega kolerika Gabriela- ker mora res vedno biti vse po njegovoem in je res on karakter, ona pa je taka mirna, pridna- ampak se na čase razjezi:zmeden2:
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 28.4.2005 21:49:07
|
|
|
|
Annny
|
:) Izgleda, da ima tud ona svoje kolerične trenutke..ampak to sploh ni slabo- narejena je bila ena raziskava, v kateri so potrdili, da je večina ljudi na pomembnih položajih kolerikov:)-:)- Drugače se pa spominjam, da sem tudi jaz kot majhna punčka (kadar sem trmarila ali jokala) vedno dobila po obrazu rdeče fleke in pike, sploh pod očmi in po licih. Verjetno bi jih še zdaj, ampak nič ne jokam, pa ne vem:)- Lp
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 29.4.2005 0:54:58
|
|
|
|
karmy
|
to je najlepsa puncka kar sm jih vidla ...kak je ta cotkana :love::love::love::love::love:
|
|
|
|
naj mi nekdo pove če je to normalno 29.4.2005 6:08:40
|
|
|
|
AnBan
|
Moj tamali:duda: pocne se nekaj hujsega:((:((:((...z glavo zacne butat ob tla ali steno, ce ni kaj po njegovo ali ce mu kaksno stvar vzamem!:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?