|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj mi nekdo pove če je to normalno
28.4.2005 20:17:19   
Moyca_
in če je lahko kaj narobe. No kot sem pisala že je naša princeska pravi angelček. Res večino časa spi in je.
Ampak ko se razjezi zgleda prav grozno- po celem obrazu dobi rdeče fleke in pike. Ko sem prvič videla sem jo mislila kar v bolnico poljat, vendar je čez par minutk vredu.
Jezus Kristus, če bi to kje videla bi se vprašala ja kaj pa delajo z bogim otrokom. Običajno se to zgodi ko se jaz vsedem za mizo da bom jedla in bi ona očitno bila takrat rada na rokah. Drugače se ne buni tako in se res lahko dosti sama zamoti. Ali pa ko se spomni da je že zelo lačna- in v sekundi ne mora bit.

Je kaj naj rečem ker je to res zlat otrok, ki se ogromno smeji. Je to sploh normalno, se ji lahko kaj zgodi.
pa je nikoli ne puščam jokat, ampak samo v sili razmer in nikoli ni jokala več kot 5 minut.

Naš Gbriel je kot dojenček non stop jokal- res cele dneve- krči, pa še moški je:)-:)-:)- ampak nikoli ni bil taki

v albumu je na sliki kakšna je- če si kdo ne more predstavljat- jaz si do sedaj nisem

prestrašena mama
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.4.2005 20:20:12   
Jančika_
Ej, Vasja je tudi skoraj tak, ko se razkuri:)-. Ne tak fejst, ampak zelo podobno.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2005 20:21:07   
kaja11
Tale punca vam bo pa dala vetra:)-

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2005 20:30:22   
Anja
Misli, da ima vaša lubica zelo tanko in svetlo kožico. In ji vsi flekci prebijajo ;)

Tam kjer ma ona flekce, mene začne srbet, takrat ko se razkurim.:bravo:

Drugače pa : prava baba je :bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2005 20:40:13   
puncica
Tudi jaz mislim da se tako napenja da ji kr ven udari, po moje je bolj svetle polti in zato to tako izgleda, kaj pa vem, mogoče pa pediatra na naslednji posvetovalnici vprašaj, pa sliko zraven nesi. Kaj pa vem, no naša ni taka, ko se dere je cela rdeča v glavo, flekov pa nima:zmeden2:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2005 21:09:32   
frutka_
Moyca moj je čisto isti.:bravo::bravo::bravo::bravo: Ko se dere s celimi pljuči je podobno, celi zaripli postane in rdeč. Ne skrbi!Ni je treba v bolnico peljati!

Uživajta!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2005 21:13:45   
Pia73
Kaj takega pa še nisem videla, žal ne znam pomagati :zmeden: Jaz bi tudi naslednjič pediatra vprašala za nasvet.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2005 21:14:24   
Pupica
Ojej...tole bo trmica pomoje:)-
Naša še jokat ne zna:zmeden::ups::ups:Kaj šele da b se razjezila:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2005 12:47:02   
Joe
Prestrašena mama, brez skrbi. To ji le krepi kardio-vaskularni in dermalni sistem.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?