|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj mi kdo svetuje
19.1.2005 18:20:05   
pufi 2003
lep pozdravcek vsem!
imam eno vprasanje za vas: prejsnji mesec sem imela 23.12.2004 M. Vsak mesec pred M kak teden opazam tudi rjav izcedek, ki pa ga ta mesec ni. M naj bi dobila jutri oziroma v petek. Imam sicer znake, da bo M prisla (napete prsi, manjsa scipanja v trebuhu, razdrazenost,...), a se zmeraj upam, da je ne bo saj je zelja po bebici zelo velika. Ze nekaj casa imam tudi povisano bazalno temperaturo in sicer okoli 36.9°C. Zanima me kdaj bazalna temperatura pade v primeru M ali v primeru nosecnosti? Ali so znaki v prvem mesecu nosecnosti lahko podobni kot v casu pred M?
Hvala za nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   naj mi kdo svetuje
19.1.2005 18:23:52   
pi
BZ pade pred M, če ostane na višji ravni več kot 16 dni pomeni da si :nosecka:.
Držim pesti za :roza:

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   naj mi kdo svetuje
19.1.2005 18:59:14   
luna39
pozdravček!. Zase vem da dobim :hudicek:že tri do štiri dni prej, ker me začne tako zebsti, da me tud moj težko pogreje. To pomen, da pade temp., ker se jajčece ni oplodilo. Če bi se, bi bila povečana še kar nekaj časa.:zmeden2::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   naj mi kdo svetuje
19.1.2005 20:54:05   
miska2004
hm, mene zebe kar naprej:zmeden:
Je pa s tole temperaturo tako-tako - pri nekaterih deluje, pri drugih pa spet ne. Jaz naprimer imam maximalno BT 37,0 (merim zdaj tri mesece, in vedno pridem do max. 37,0), potem pa mi počasi, res počasi, pada; zdaj v zadnjem ciklusu se mi je enkrat sicer nazaj dvignila na 37,0, pa potem spet padla na 36,9 in potem 36,8. Na 36,8 sem se obdržala nekaj dni, se potihem veselila, da je to mogoče to, ampak me je danes obiskala :hudicek:, tko da sem :( kot le kaj.
Uf, je težko prit do :duda: :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   naj mi kdo svetuje
20.1.2005 7:42:51   
simonas
Jaz sem včeraj v eni knjigi gledala krivuljo BT pa piše, da niha gor in dol in da dokler ne pade pod 36,5 je še možnost nosečnosti. Samo ne vem če drži, ker mislim, da niti osnovne temperature nimamo vse enako visoke. Kaj mislite?

Simona

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!