Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
naj mal zatežim in neki vprašam:) 7.10.2004 21:46:25
|
|
|
|
Teni_
|
Kolikor jaz vem, če imaš račun in je v garanciji, ti morajo izdelek ali zamenjati, ali pa vrniti denar. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
naj mal zatežim in neki vprašam:) 7.10.2004 21:50:01
|
|
|
|
vesna fž
|
:zmeden:a misliš,da če mi ga hočejo oni zamenjat in jst vztrajam za vrnitev denarja da ga bom dobila ????:zmeden: lp
|
|
|
|
naj mal zatežim in neki vprašam:) 7.10.2004 21:59:14
|
|
|
|
Lepa Ana
|
Mislim, da lahko v trgovini zahtevaš vračilo denarja v 8 dneh, ne glede na razlog. Kasneje pa, če zadeva ni OK, dejansko komuniciraš (ti ali zate trgovina) s proizvajalcem. Ta ti je dolžan v garancijskem roku izdelek popraviti ali zamenjati, denar pa ti je dolžan vrniti le, če ti ne prvega ne drugega ne more zrihtati v doglednem času (ponavadi je to 45 dni, ne vem pa, če je to ravno določeno s kakšnim predpisom - zagotovo pa piše v garancijski izjavi). Vse ostalo je prijaznost trgovine!
|
|
|
|
naj mal zatežim in neki vprašam:) 7.10.2004 21:59:49
|
|
|
|
lutka
|
Samo en majhen nasvet.Obrni se na pisarno za varstvo potrošnikov,tam ti bodo vse povedali.Z možem sva tudi imela problem z neko trgovino in so me tako razjezili:hudicek:,da sem poklicala v pisarno in dobila kup koristnih informacij.Če ne rešiš sama ti lahko pomagajo oni.Poskusi:hudicek::hudicek: lp
|
|
|
|
naj mal zatežim in neki vprašam:) 7.10.2004 23:19:05
|
|
|
|
frutka_
|
Če si plačala z gotovino in nisi kupila na razprodaji potem bi denar morala dobiti nazaj. Vsaj po mojih informacijah!:bravo:
|
|
|
|
naj mal zatežim in neki vprašam:) 7.10.2004 23:44:13
|
|
|
|
vesna fž
|
ja sem preverla oba adapterja pa ne dela.Kar se tiče pa vtičnic je prej bil mali v drugi sobi kot je zdaj tak da mislim da ni to krivo. Hvala vam za odgovore grema jutri ko se zbudima takoj tja in se boma zmenla kako in kaj seveda pa upam na denar,da si kupim čist drugega-spet. lp pa vam sporočim kaj bom zrihtala:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?