|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj imam slabo vest
22.10.2007 8:39:57   
Anonimen
V petek smo bile sodelavke (samo ženske) zunaj na večerji, nakar smo šle še na pijačko oz. dve v bližnji lokal, kjer se tudi pleše.
Ljudi je bilo ogromno, med njim tudi moja bivša ljubezen (iz šolskih dni) in ko sva se srečala, sva si imela normalno ogromno za povedati. Res prav prisrčen in iskren pogovor. Vendar je problem, ker moj user posted image  njega ne mara (mogoče ljubosumje user posted image ) ampak sem mu vseeno povedala, da sem z njim govorila. Zakaj naj pa tajim, saj ni bilo nič prepovedanega.
In sem dobila občutek, da mu ni prav oz. mi je rekel, da že sama vem kaj delam. Zelo me je prizadelo, ker zdaj pa res nismo več najstniki in vemo kaj delamo. Cel vikend sem imela občutek, da me gleda tako očitajoče oz. kot da mi ne verjame. Kot da bi mu kaj tajila. Bi bilo bolje, če mu sploh nebi povedala, samo potem bi pa izvedel od drugih, bi bilo pa še hujše. Sedaj me to kar malo nažira in imam kar slabo vest, pa sploh ne vem zaradi česa bi jo morala imeti user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj imam slabo vest
22.10.2007 8:41:48   
Anonimen
Kakšno slabo vestuser posted image Zakajuser posted image

Dedc se bo pa ohladu če je pametn.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2007 8:43:23   
Anonimen
malo heca : sta prepričana, da nista najstnika user posted image

Ma, kakšno slabo vest lepo te prosim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2007 8:49:35   
Anonimen
Vidva pa nista še prav dolgo skupaj, če se zaradi takega mulanja z njegove strani sekiraš.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2007 8:50:52   
tanikaa
Se strinjam s karin. Zakaj naj bi pa mela slabo vest? Zato, ker je tvoj toliko nezrel in ne more razumeti, da je to bilo nekoč? Da nima toliko samozavesti in zaupanja vate, da bi normalo šel čez to srečanje? Meni se zdi to čisto normalno, da se pogovarjaš z bivšim. Saj to je bilo nekoč in ne moreš od človeka zdaj pričakovati, da boš hodil mimo bivšega, kot da ga ne poznaš.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.10.2007 8:51:27   
Marogica
Mogoče bi bilo vseeno bolje, če mu ne bi povedala. Saj mu najbrž ne poveš vedno za vsakega, s katerim se pogovarjaš. In če veš, da ga tvoj dragi ne mara...je bilo mogoče škoda si pokvariti vikend zaradi tega. Pa kljub vsemu, da v ozdaju ni bilo nobenih namer. Ljudje smo včasih ljubosumni kar brezveze, pa čeprav imamo občutek, da ni tako.

Včasih je bolje manj vedeti. Slabo vest pa bi laho imela samo, če bi ga prevarala, drugače pa res ne vem, zakaj.

p.s. Misliš, da se tvoj dragi še nikoli ni pogovarjal s svojo bivšo? Najbrž ja, vendar ti tega ni omenil.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.10.2007 8:58:28   
Anonimen
Splišni skupaj sva 12let!!!!!! imava dva otroka.
Tudi meni se zdi zelo trapasto, da bi se obrnila in bivšega ignorirala. Čisto otročje.

Povedala sem mu pa ravno iz tega razloga, ker se mi ni zdelo nič takega in je bolje da je čul od mene. Čudno bi izgledalo, da bi mu kakšen njegov kolega to rekel, potem pa bi resnično imel lahko pomisleke.

No, saj ste me že potolažile. Sem mogoče samo jaz preobčutljiva, ker ga res nebi rada zaradi takih neumnosti prizadela. Moral bi pa tudi on drugače odreagirati. Pa drugače sploh ni ljubosumen tip, no v mejah normale user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2007 9:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa drugače sploh ni ljubosumen tip, no v mejah normale user posted image

Nekaj že mora biti, da ravno tega fanta tako sovraži. Zakaj ravno ta fant? Odgovor vesta samo vidva. Si ga mogoče prevarala z njim? Samo naglas razmišljam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2007 9:05:15   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Pa drugače sploh ni ljubosumen tip, no v mejah normale user posted image

Nekaj že mora biti, da ravno tega fanta tako sovraži. Zakaj ravno ta fant?

TO tudi mene zanima...

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2007 9:21:07   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Nekaj že mora biti, da ravno tega fanta tako sovraži. Zakaj ravno ta fant?  

Moška intuicija .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2007 9:27:28   
Anonimen
Ne ne, stvar je taka. Na videz sta se že od prej poznala. In ko sem jaz prišla skupaj z mojim, smo se parkrat tudi srečali in jaz sem se z bivšim ravno tako normalno pogovarjala. Taka sem, ne morem ignorirat osebe, če mi ni nič naredila oz. se delati da je ne poznam.
Ko pa sta se enkrat srečala zunaj (moški pa pijača user posted image ) mu je pa ta bivši rekel v smislu: saj ti jo pustim, ti jo kar imej. In to je mojega zelo zjezilo, češ kaj si misli. V bistvu je res čisto brezveze no.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2007 9:35:37   
Marogica

Ko pa sta se enkrat srečala zunaj (moški pa pijača user posted image ) mu je pa ta bivši rekel v smislu: saj ti jo pustim, ti jo kar imej. In to je mojega zelo zjezilo, češ kaj si misli. V bistvu je res čisto brezveze no.

Neko blefiranje.. Ljubosumen je pač.user posted image

Daddy, a tako vi, moški imenujete ljubosumje? Moška intuicijauser posted image   user posted image user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2007 9:36:11   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Daddy, a tako vi, moški imenujete ljubosumje? Moška intuicijauser posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2007 9:36:31   
Anonimen

Splišni skupaj sva 12let!!!!!! imava dva otroka.

Aha, a imaš potem mogoče PMS? Ali pa ga ima on?user posted image

Ej, brez veze, pusti ga pri miru, obnašaj se pač kot prej, saj se ni nič spremenilo. Ga bo že minilo. To ima ene mevlje v rit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
22.10.2007 9:38:23   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ne, ženske ga  user posted image user posted image  .... izraz "ženska intuicija" je namreč bolj splošno v rabi, tale moj je pa izpeljanka tega  user posted image user posted image  ....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.10.2007 9:55:44   
Gina
Ljubosumen je, ga bo že minilo. Brez smisla se je zato sekirat. Lahko ga kvečjemu pomiriš in mu ponovno poveš, da ga ne bi zapustila zaradi bivšega, da ljubiš samo njega (moža seveda) in ga objameš in pocrkljaš. Pri mojemu to pomaga. Samo jaz se čisto nič ne sekiram zraven. Zakaj bi se?

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.10.2007 10:02:01   
Šaki
ne čist prav je da si mu povedala....

in zakaj bi imela slabo vest....???user posted image
je pa ornk ljubosumen ,ja

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.10.2007 10:08:35   
Anonimen
Moj z menoj ne bi govoril cel teden,če bi pa on z bivšo kje na kavi čvekal,bi pa jaz z njim imela tihi mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
22.10.2007 10:44:49   
barakuda
Mogoče pa je samo malček prizadet "moški ponos" user posted image user posted image
Nič se ne sekiraj,če te ima res rad bo tudi to prebolel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.10.2007 10:53:17   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: barakuda

Mogoče pa je samo malček prizadet "moški ponos" user posted image user posted image

Aha, še en izraz za ljubosumnega moškega....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu barakuda)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.10.2007 11:01:07   
Naja30
Moj tud ni maral mojega bivšega, s katerim sva ostala dobra prijatelja. In vedno, ko sem mu omenila, da sva se pogovarjala z bivšim, mi je isto rekel, da že vem, kaj delam. Na začetku me je prizadelo, češ ja itak vem, kaj delam. Če bi imela kakšne slabe namene, mu že ne bi tega govorila, ne? No, sčasoma ga je pa tudi sam spoznal in ugotovil, da ne predstavlja nobene nevarnosti user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2007 14:37:05   
silvya
Ne vem, zakaj slaba vest, če ni bilo me vama ničesar drugega kot pogovor. Si mogoče začutila skrito iskrico?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2007 15:37:25   
Rožica I
Sedaj me to kar malo nažira in imam kar slabo vest, pa sploh ne vem zaradi česa bi jo morala imeti user posted image

--------------------------
Si si že sama odgovorila...
Slabo vest imaš zaradi tega, ker misliš, da jo moraš imeti, ker te tvoj user posted image  čudno gleda te dni.. Mogoče te sploh ne in si to le domišljaš. Če nimaš razloga za le-to, (kot si napisala sama), slabo vest zabriši skozi okno in BASTA!
Si normalna, poštena partnerka svojemu partnerju, poveš mu stvari, ki misliš, da se ga tičejo in konec!
Vse ostalo..je balast user posted image .. 

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.10.2007 15:46:30   
VERONICA
To kar čuti anonimna, to ni slaba vest ampak nelagodje oziroma strah.

Ampak začarani krog je partner se razburja zaradi bivšega, ti se razburjaš zato ker se partner razburja, partner pa misli da si razburjena ker imaš razlog (in ga tudi imaš, ampak ne kar on misli...)

Take stvari je res boljše zamolčati. Pa če partner zve in ti to omeni ti rečeš "presneto, res je, to sem že pozabila"in pa "kaj pa vem s kom sem se vse pogovarjala". Na ta način pokažeš da ti bivši NI pomemben.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Ljubljana (28%)

Maribor (12%)

Slovenj Gradec (9%)

Drugod po Sloveniji (47%)

Avstrija (2%)

Druge države (2%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!