|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nagib športnega dela vozička
23.1.2007 21:31:55   
pika79
Pozdravljene,

Tudi jaz v dilemi kateri voziček,..user posted image , v Baby Centru so dobili nove trikolesnike Bebe Confort High Trek, napihljiva kolesa, prvo vrtljivo, super se zloži,...
Skrbi pa me športni cel vozička, kjer je možen nagib celega dela in sicer z več vmesnih"postaj"
bom kar slikico prilepila:

Potem me pa zanima kako je z lupinco in novorojenčkom, ali lahko novorojenčka poleti voziš kar v lupinci, ali se boste ve odločile za košaro ali pa zimsko vrečo?

Ali katera ve kako je z razvojem hrbtenice pri novorojenčkih in kakšen je najboljši položaj športnega dela vozička, oziroma ali je najbolje, da je gibljiv le hrbtni del od 90 do 180, sedežni del pa je fiksen (tako kot pri Peg Peregotih)??

hvala za nasvete,..:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nagib športnega dela vozička
23.1.2007 21:41:04   
pika79
Slik mi ni prilepilo, naklon športnega dela vozička je med 100 in 140 stopinjami,..bom pa poskusila še enkrat slikice prilepiti,..:)), lp

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 21:44:48   
spelaz
Jaz imam user posted image  (2m) najraje kar v čisto ležečem položaju v PegPeregotu. V jajčki jo peljem le občasno, saj se mi zdi, da ji je veliko bolj udobno ko stednjena leži. Tudi starejšega sem vozila v PP in ko je zaspal, sem mu le spustila naslon in je lepo ajal stegnjen in z veliko prostora.

Meni so tile vozički s sedežem, ki se nagiba malo čudni - otrok mora itak biti malo starejši, da že sedi - spi pa z nogami v luftu in skrčen. Ne vem, če je to res, ker nisem imela ravno priložnosti videti, kako otrok v takem vozičku leži.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 22:17:33   
darja72
Samo v vednost, lupinica je samo avtosedež. lp

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2007 22:38:17   
N _ B
Ko sva prvič kupovala voziček sva bila že 100% odločena, da kupiva kombiniranega od Peg Perega (eden za vse - Atlantico, ki ga mislim, da ni več v ponudbi). Ko sva prišla v trgovino naju je v roke vzela izkušena prodajalka in svetovala košaro (trdo dno) + športni del in hvala bogu sva jo poslušala. Rodila sem julija in malčica mi je cele dneve spala zunaj, na zraku pred hišo. V košari je bila kot kralj na Betajnovi in ko sva jo pri dobrih petih mesecih poskusila dat v športni del se ji je skoraj zmešalo. Vzglavje pri košari se da delno regulirat, umaknila sva strehico in je bila čisto zadovoljna. Res je, da je voziček bolj neroden, ampak ga ne zamenjam za nič. Bo sedaj v drugo še kako prav prišel.

user posted image  To je samo eden od modelov. Športni del je posebej.

Lupinico smo uporabljali le kot avtosedež in sem in tja za kratek čas kot stolček, da sta oči in mami v miru pojedla kosilo. Mnenja so različna, vendar mene kar zmrazi, ko vidim male pikice kako spijo v lupinici user posted image .

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2007 10:44:52   
pika79
Hvala za vaša mnenja, sedaj tudi jaz že iščem variante, da bomo imeli tudi košaro, bolj ko premišljujem, bolj se mi zdi, da bo to najbolj udobno, za miren otroški spanec,..

Hvala za vaša mnenja,

Zanima me samo še, kako je s temi nagibi špotrnih delov potem, ko je otrok star 6 mesecev in sedi v vozičku, ali je ok, če se cel športni sedež nagne, nekako tako, da je kot med ritko in hrbtom stalno 90stopinj?

Hvala,..

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ringaraja
_Anja_

Na Ringaraji sem:

dnevno (58%)

tedensko (27%)

mesečno (15%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!