Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nadure do 3 leta starosti 17.6.2005 23:28:01
|
|
|
|
morskadeklica
|
eva žal je tako, da je pri nas praksa eno, teorija/zakon pa drugo. Žal! lp:muca:
|
|
|
|
nadure do 3 leta starosti 18.6.2005 7:27:32
|
|
|
|
CatJa
|
Po 190. clenu ZDR mamici z malim otrokom ni treba delati nadur brez njenega pisnega soglasja!
|
|
|
|
nadure do 3 leta starosti 18.6.2005 14:38:11
|
|
|
|
Gina
|
Nikakor ti ni treba delati nadur. Mene so tudi že hoteli prisiliti, pa sem se morala dobesedno skregati. Je pomagalo. Ravno tako ti ni treba delati nočnih. Kako je z nedeljskim delom in prazniki pa ne vem. Jaz nadure razumem kot to, da na teden ne smeš narediti več kot je predpisnih ur. Če je tvoj delavnik enkrat 12 ur, drugič pa 6, tretji dan imaš pa fraj, po moje to niso nadure, če ne presežeš tedenskega normativa. Oz. pogledati bi morala v zakon o del. razmerjih, imaš ga na straneh ministrstva za delo...., koliko ur na dan je dovoljen maximalni normativ za vse nas. Tam zihr piše, samo jaz ne vem na pamet. Če ne boš našla zakona, napiši, ti bom kasneje link poiskala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?