|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadomestilo za brezposelnost in dsp
12.11.2009 21:23:48   
BABY LOVE
Pozdravljene,

ker sem se znajšla v situacuji, ki ni ravno nič kaj dobra bi vas prosila za nasvet. V tem mesecu ali naslednjem bom ostala brez zaposlitve saj gre podjetje v katerem sem zaposlena v stečaj. Iz borze vem da mi pripada 3 mesece nadomestila v višini 70%neto plače mislim, da je. Ker je moja osnovna plača zelo nizka vem, da bo temu tudi premerno nadomestilo. Zanima me ali v času ko prejemam nadomestilo iz zavoda lahko zaprosim za socialno pomoč? Ali mi dodatno zavarovanje krije občina v tem času ali si ga moram plačevati sama? Ker imam otroka starega3 leta, ki obiskuje vrtec me prav tako zanima ali moram javiti spremembo na csd zaradi otroškega dodatka, se morda v tem primeru kaj zviša? S strani otrokovega očeta ne prejemam preživnine je v izvršbi, prejemam pa nadomestilo preživnine od sklada. Po prenehanju prejemanja nadomestila s strani zavoda sem opravičena do socialne pomoči ( seveda upam, da bom v tem času najšla novo zaposlitev) in koliko sem razbrala bi naj to znašalo 226,80€ prva odrasla oseba, 68,04€ za otroka in dodatnih 68,04e za enostraševsko družino torej 362,88€ vse skupaj. Ali se v tem primeru odšteje znesek, ki ga prejemam s strani preživninskega sklada? Imam prijateljico katera je prijavljena na zavodu in prejema dsp, ker še živi pri starših ji je svetovalka znižala pomoč iz 226,80€ na 150€ nekje s tem da je samska in nima otrok. Glede na to, da živim jaz tudi pri starših, ki jim moram vsak mesec dajati za stroške in hrano me zanima ali lahko meni tudi zmanjša dsp, ker živim pri starših. Upam, da ne, saj je moj oče brez zaposlitve in prav tako starši niso dolžni skrbeti za mene in mojega otroka, saj sma družina zase. Zahvaljujem se vam že v naprej za vaše odgovore in pomoč!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 21:28:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BABY LOVE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nadomestilo za brezposelnost in dsp
12.11.2009 21:40:07   
BABY LOVE
Lisička Dada zahvaljujem se ti za tako hiter odgovor in pomoč. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nadomestilo za brezposelnost in dsp
13.11.2009 8:27:25   
mala biba
Lisička Dada ti je vse lepo odgovorila.....jaz bi samopripomnila da denarno nadomestilo prejemaš 3 mesece......povprečje 12 bruto plač....in od tega zneska, ki zajema 12 bruto plač...dobivaš 70%.....in ne od neto.....pa srečno!

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu BABY LOVE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
summer2005

Katero vam je lepše?

Matic (34%)

Martin (17%)

Nejc (34%)

Jure (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!