|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nadležne dlake
14.5.2010 13:18:14   
simonalokar
nisem edina kajne.

zanima me, katere trakove z voskom ve uporabljate in vaše izkušnje z njimi. JE koža dolgo časa otečena in koliko to boli. Jaz si bikini predel populim z pinceto pa imam tega dovoljuser posted image preveč jih jeuser posted image user posted image user posted image . Zato bi probala z temi trakovi , ki jih dobiš v trgovinah. Samo kateri so dobriuser posted image user posted image user posted image In vaš e izkušnje

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadležne dlake
14.5.2010 13:30:03   
sazi
Jaz se depiliram z Veet trakovi - naredim zvečer, koža je zjutraj kot nova - kdaj vmes mine, pa ne vem - vsekakor pa to ni za počet tik preden imaš kožo namen izpostaviti na ogled.

Za noge uporavljam tiste ta velike, za bikini pa do neke mere tudi, potem za bolj fino pa še tiste majhne (mislim, da so drugače mišljeni za obraz - ne vem, kaj piše na škatli, so pa v manjši škatli in isto Veet).

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2010 14:14:25   
tajtaja
Jaz zajec pa še zmeraj pilim z britvico. Voska mi je pri obrvih dovolj, prej kot mi kozmetičarka potegne dol, zmeraj dvakrat krepko pogoltnem. Da mi to dela po celih nogah, bi se verjetno zadavilauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2010 14:27:21   
simonalokar
pa veet trakovi vse potegnejo dlake dol user posted image user posted image

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2010 14:35:41   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

meni ne. vsaj po nogah. in kakšne 3-4 tedne gladkosti, jest sm že po 5ih dneh potrebna britja... tko da sm obupala nad tem user posted image mogoče probam pr kozmetičarki kdaj.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2010 14:44:53   
sazi

Ja, meni grejo vse dol. To o 4-5ih tednih gladkosti pauser posted image . No, odvisno od ženske in njenih problemov s poraščenostjo. Jih poznam nekaj, ki si jih pulijo res zelo poredko in so se jim z leti tudi razredčile - meni pa ne pomaga nič - jih pulim že več kot 15 let, pa jih je še vedno ogromno in še vedno so močne - za znoret. AMpak po depilaciji jih pa ni več - vsaj nekaj časa.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2010 15:03:24   
Alex01
Jaz uporabljam vosek od afroditeuser posted image . Ni tako hudo. Prej sem uporabljala britvico in depilator, potem mi je bilo tega dovolj, sem šla parkrat h kozmetičarki, zdaj pa kar sama domauser posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2010 15:17:50   
simonalokar
in kokiko časa ti zdrži ko si populiš z temi trakovi hvala za odgovor

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2010 15:47:55   
sazi
Kaj pa vem. Npr. 2 tedna, ampak depiliram se pa manj pogosto, saj me kakšen zametek dlake tu in tam ne moti. Dlake, ki zrastejo so na začetku zelo tanke in se ne vidijo takoj.

Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2010 16:10:03   
tt79
Js sembila kosmata kot medved...zdej pa že 12 let moje noge in bikini niso videl britvice ampak samo kozmetičarko(pomlad, poletje) in navadne zelene weet trakove (jesen, zima).user posted image
Prišla sem do faze, ko dlak skorajda več nimamuser posted image depilacija mi zdrži tja do en mesec, dlake pa so čisto nežneuser posted image

Je pa res, da je potrebno biti vztrajen in se z britvico niti približno ne smeš približt nogam, ker potem je vse jovonanovouser posted image user posted image user posted image

zadnji dve leti mi kozmetičarka dela tudi brazilsko depilacijo in sem zelo zadovoljna.

Weet trakovi pa kot sem že rekla-navadni zeleni, ki jih jaz za bikini predel narežem na manjše trakove!

http://www.mojalbum.com/ajnat79/lesene-ogrlice

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2010 16:54:15   
P*****
Jaz sem tudi hodila na depilacijo h kozmetičarki. Potem pa sem dm-u odkrila http://www.kozmetika-afrodita.com/si/nega-doma/nega-nog/chamomilla-sensitive/smola-za-popolno-odstranjevanje-dlak.php in je kar fajn. Daš v vročo vodo, malo počakaš, da se utekočini in gremouser posted image . Edino, kar me moti je, da je priloženih premalo trakov. Te sem potem dokupila v it. Če imate kje v bližini kakšno spec. trgovino za kozmetičarke ali frizerje(npr. v Lj je Alego, Estela), to sigurno dobite tam.
Če še kakšna mini dlaka ostane, jo odstranim s silk-epilom.
Jaz si bom omislila še aparat za segrevanje smole in potem bo mir, UPAMuser posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2010 16:57:58   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

meni ne. vsaj po nogah. in kakšne 3-4 tedne gladkosti, jest sm že po 5ih dneh potrebna britja... tko da sm obupala nad tem user posted image mogoče probam pr kozmetičarki kdaj.

Meni tud že po 4-ih dneh gomezda vse ven in če sem slučajno na morju al oblečem kratke hlače, morem to britje ponavljat na 5 dni user posted image

tt79 se strinjam tudi s tabo. Opažam isto, čeprav si jaz brijem z depilatorjem in je zdaj po 10-ih letih končno malo manj. Je pa res da se pozimi kdaj tudi samo postrižem.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2010 9:57:32   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Js sembila kosmata kot medved...zdej pa že 12 let moje noge in bikini niso videl britvice ampak samo kozmetičarko(pomlad, poletje) in navadne zelene weet trakove (jesen, zima).user posted image
Prišla sem do faze, ko dlak skorajda več nimamuser posted image depilacija mi zdrži tja do en mesec, dlake pa so čisto nežneuser posted image

Je pa res, da je potrebno biti vztrajen in se z britvico niti približno ne smeš približt nogam, ker potem je vse jovonanovouser posted image user posted image user posted image

zadnji dve leti mi kozmetičarka dela tudi brazilsko depilacijo in sem zelo zadovoljna.

Weet trakovi pa kot sem že rekla-navadni zeleni, ki jih jaz za bikini predel narežem na manjše trakove!

Super, da za koga to dela. Kot rečeno, si dlake pulim že več kot 15 let, britvice niti videle niso nikoli, situacija pa slabša kot pred 15imi leti. Včasih grem h kozmetičarki in se tudi ona ne more načudit, da jih ni nič manj in da niso nič šibkejšeuser posted image .

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2010 10:57:06   
honey
Jaz za noge uporabljam silkepil, za obraz pa trakove z voskom od Cadeavere (Muller) - so mi dosti boljši, kot od Veet. Ne boli tako močno, ker imajo drugačne lističe in res poberejo samo dlake, ker Veet mi je še kožo odlupil zraven. Pa glede na to, da po nogah nisem ne vem kako zaraščena, se mi ni treba ne vem kako pogosto ukvarjat z njimi - mi drži sigurno 4-5 tednov. Drugače pa zdaj hodim že eno leto h kozmetičarki na brazilsko. In moram reči, da mi je super user posted image Dlake mi začnejo rasti ne prej kot po 3-4 tednih, tako da hodim nekje na 4-5 tednov k njej in ni panike. Jih je tudi manj in so mehkejše. Pa še hitro sem fertik -15 min in grem. Če bi se pa sama depilirala, bi pa sigurno več porabila in še akrobacije bi izvajala zraven user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2010 22:39:20   
ronja
Mene pa zanima, kakšna je prednost voska pred strojčkom (epilatorjem ala silkepil)?Oba pulita dlake, ne? Ker se mi zdi, da je z voskom težje (moraš segrevat, itd...), pa mora bit nek trik, zakaj vas ima toliko to rajši. Če se kateri da napisat...

< Sporočilo je popravil ronja -- 11.6.2010 22:42:02 >

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
12.6.2010 21:23:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2010 17:45:34   
ronja
Najlepša hvala! Moram enkrat probat, da vidim. Sem mislila, da je fora v tem, da pobere tudi manjše dlake ali pa kaj takega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 22:53:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.6.2010 0:43:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: P*****
Jaz si bom omislila še aparat za segrevanje smole in potem bo mir, UPAMuser posted image

Jeeeej!!! Končno se mi je posvetilo kako lahko dejansko koristno uporabim grelnik stekleničk user posted image

(odgovor članu P*****)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
18.6.2010 7:20:38   
skuštrana
Jaz sem si po branju te teme kupila trakove in AUČČČČČ. Kako za vraga to izdržite? Ne mislim na noge, tam ni panike, ker imam depilator in je podobno ampak bikini predel. Do pazduhe pa sploh nisem prišla user posted image

Jaz se kar tresem ko moram trak potegnit, tako da je to delal mož, jaz sem pa stran gledala in grizla krtačko za zobe.user posted image
Ampak gladka in mehka koža pa je res, ja....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.6.2010 15:34:56   
noranate
Skuštrana se strinjam s tabo. Jaz lažje zdržim tri depiliranja na nogah, kot en sam poteg na bikini predelu, kaj šele pod roko user posted image . To je živa groza. Dlake so močne, jih je kot pšenice na njivi. Odločam se za trajno depilacijo z laserjem, sam madona to je dnar, sploh če ne ratauser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.6.2010 9:58:34   
dana
No jaz se tud po bikini predelu zrihtam kar s silkepilom. Zdaj ko sem to že parkrat naredila, so dlake tanjše pa manj jih je. Po depilaciji se namažem z alojo, nobenih pik, mir pa tud slab mesec.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.6.2010 0:05:37   
skuštrana
No jaz se tud po bikini predelu zrihtam kar s silkepilom.

Joj, potem pa imate res visoke bolečinske pragove user posted image Moj je na minimumu, bi šla rajši še enkrat rodit kot pa s tem šarila po bikini predelu user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.6.2010 8:24:32   
dana
Joj, potem pa imate res visoke bolečinske pragove

Zdaj po parih tretmajih res skor nč več ne boli. Sem se že utrdilauser posted image

< Sporočilo je popravil dana -- 30.6.2010 8:25:20 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.6.2010 9:33:12   
ronja
jaz povsod uporabljam silkepil - res pa imam trikotniček, ne brijem vsega tam spodajuser posted image , pa tudi dlak nimam prav dosti, niti niso tako zelo močne. Pa bolečino tudi kar prenašam. Je pa res, da je prvih parkrat bolj boleče. Meni se ne da brit, ker potem je baje to treba vsake par dni ponavaljat, meni se pa to ne da. Lažje 1x na mesec reskiraš tistih 10-20 min, pa maš potem mir. pa krema je en pac in kemija, žiletka mi pa tut ni glih simpatična, s tem strojčkom se vsaj urezat ne morešuser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.