Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nabava vseh šolskih potrebščin na enem mestu 16.6.2011 14:17:58
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jz sem kar na spletu naročila pri Mladinski knjigi, drugače pa so imeli v dzs na Letališki outlet, pa se da tud marsikaj dobit zelo ugodno.
|
|
|
|
RE: nabava vseh šolskih potrebščin na enem mestu 16.6.2011 15:16:31
|
|
|
|
Felicita
|
Uh, Leonardo je drag... Za ostalo pa ne vem, zame smo kupovali ponavadi v centrih (spar, leclerc) se je izkazalo za najbolj ugodno. Tamali pa kupimo pri Kopija Nova...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: nabava vseh šolskih potrebščin na enem mestu 16.6.2011 18:45:00
|
|
|
|
Rubin.
|
Meni je sicer užitek kupovati šolske potrebščine in mi ni odveč iti po več trgovinah, se mi zdi, če bi vzela vse pri eni, bi bilo prehitro konec . Sicer pa če gledaš na ceno, je najbolje delati primerjavo na internetu, ker če se voziš od trgovine do trgovine, pa spet nazaj k prvi, te stane tank več kot je vse skupaj vredno. Če gledaš na ceno, je vrejetno najbolje kupovat trgovske firme (Lumpi, Sparky....), če pa na kvaliteto pa je pomoje povsod podobno. Ne vem, mi imamo zaenkrat samo 3 zvezke, tako da bankrotirali glih ne bomo , v višjih razredih pa se verjetno kar pozna razlika med cenami zvezkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?