Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 16:56:20
|
|
|
|
Janice1
|
pozdravljeni, sem nova na tem forumu zato me zanima ali je že katera imela takšne izkušnje, in sicer pred tednom dni sem bila na ultrazvoku(6,5 tednov) ,predtem sem imela rjavkast izcedek in mi je ginekolog rekel, da se nič ne vidi-ni pikice in da je lahko tako majhna nosečnost, v maternici pa se je videlo kot da se pripravlja krvavitev.Ni mi dal nič, ne Dabrostona...Imam pa še občasno krče in bolečine v spodnejm delu trebuha, izcedka pa ni, sem v staležu...lp M
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 17:08:37
|
|
|
|
glen
|
Upam da pri tebi ni tako ampak pri meni je bil to ss. Test poz. na ultrazvoku pa se ni vidlo nič. Gin je najprej sumla na izvenmaternič. noseč., tako da so me poslali na odvzem krvi in čez 48 spet da so mi preverli bthcg(raven noseč hormona)kateri mi je padal (tako da so izven. noseč. izklučli)in čez par dni sem dobila močno ,se pravi ss.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 17:33:10
|
|
|
|
Naja30
|
Držim pesti, da je bila nosečnost še tako majhna.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 18:05:16
|
|
|
|
lorch
|
Tudi jaz držim pesti zate. Lahko, da je bila nosečnost tako majhna. Samasem imela podobno izkušnjo: videlo se ni še nič, čez par dni sem nekoliko krvavela, imela krče, ampak čez deset dni sem pa na uz že zagledala tako zeloooo majhno pikico in sedaj sem v 31.tednu. Morda bo tudi pri tebi tako. Počivaj in drugega kot čakat ti žal ne preostane.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 18:40:38
|
|
|
|
madela
|
Plod se zanesljivo vidi v 8 tednu,tako da ni nujno,da ploda ni. Pa tud tile rahli krči so do neke mere normalni v začetku. Držim pesti in upam,da boš prihodnjič na UZ videla svojo pikico.
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 19:25:36
|
|
|
|
Janice1
|
hvala vam za spodbudne besede, bo treba počakat, če bo kaj novega vam javim lp
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 20:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Marijanca, drži se. SREČNO!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 20:27:22
|
|
|
|
glen
|
Srečno
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 27.9.2007 20:29:12
|
|
|
|
čaki
|
pr meni je blo tko: nardila sem 2 testa, oba+, pridem na UZ pa nič. je rekla, ali ni nič, ali je pa izvenmaterična. sem mislila, da bom s stola padla. naročila me je čez 4 dni, in potem se je pikica vidla
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 28.9.2007 8:43:58
|
|
|
|
MUNAN
|
Pri meni je bilo podobno. Test, ki sem ga naredila doma je bil pozitiven in sem šla vsa vesela h G. Mi je UZ naredila, sa tako kot pri tebi ni nič videlo. Potem mi je še kri vzela, kar je pa potrdilo nosečnost. To je lahko pomenilo dvoje: izvenmaternična nosečnost ali pa enostavno prekmalu da bi se videlo. Ko mi je G rekla naj nikomur ne govorim o nosečnosti in grem v primeru bolečin takoj na urgenco, me je kar presekalo. Čez dva dni je bil nov UZ, pa se spet ni nič videlo... in tako se je vlekel ceeeeeel teden, dokler se na ekrančku ni pokazala mala pikica... Zdaj me ta pikica že pošteno suva po trebuhu. Upam, da bo pri tebi podobno in da se bo vse dobro končalo. SREČNO!
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 28.9.2007 8:54:33
|
|
|
|
mala pikica
|
Pri meni se tudi ni nič videlo, potem pa je žal sledil splav. Mogoče greš v laboratorij, da ti izmerijo HCG. Dokler ni vsaj 500, se baje na UZ ne vidi nič. Jaz sem ga imela samo 270, tako da sem že bila pripravljena na splav. Imam pa občutek, da Dabrostana ne dajejo, dokler na UZ ne vidijo nosečnosti.
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 28.9.2007 9:40:10
|
|
|
|
TamaraJ
|
Marijanca, vso srečo. Pri meni je plod odmrl v 5t, na UZ se je videla le vrečka, nič utripa. Ampak jaz nisem nič krvavela prej. Šele nekje čez 3tedne, ko se je začel ss. Zdaj sem ponovno noseča. Malo še počakaj in verjamem, da bo vse OK.
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 28.9.2007 14:20:15
|
|
|
|
NELY00
|
Mogoče pa ima tvoj gin. malo slabši ultrazvok.Pri meni je na začetku prišlo do krvavitve in ker je bila moja gin. na dopustu sem šla na pregled v Lj na urgenco.Tam imajo nek star ultrazvok kar so mi povedali sami in videlo se ni nič.Vsa žalostna sem odšla domov z najhujšimi mislimi.Čez dva dni pa sem odšla na pregled do svoje gin., kjer pa ne da se je samo videla vrečka ampak se je že tudi slišal utrip.Lp
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 28.9.2007 17:13:06
|
|
|
|
marjana.r
|
pri meni se prav tako ni vidlo nič v 5.tednu, imela sem tudi rjav izcedek, pregledal me je ... nosečnosti ni videl, zato me je poslal na krvni test, na katerem bi točno vidli, če nosečnost je ali je ni več. no in test je pokazal....da nosečnosti ni več
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 1.10.2007 18:34:16
|
|
|
|
Janice1
|
pozdravljene punce, noseča sem! Danes sem bila spet na UZ in se je videla pikica že velika in tud srček. Torej bomo zibali .Lepo pozdravljene in še enkrat hvala za spodbudne besede.Lp M
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 1.10.2007 18:57:02
|
|
|
|
scubadiver
|
Iskrene čestitke Marijanca, to je pa res krasna novica Žeilim ti čimlepšo nosečnost in upam da je konec stresov. Uživaj in srečno !!!
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 1.10.2007 18:57:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 1.10.2007 19:32:09
|
|
|
|
Inigo
|
o kako lepa novica! čestitam!
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 1.10.2007 19:38:30
|
|
|
|
ursi84
|
Čestitke!!!!!
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 1.10.2007 22:25:50
|
|
|
|
lorch
|
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 2.10.2007 8:01:11
|
|
|
|
torcica
|
Čestitke Marijanca . Uživaj v nosečnosti!
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 2.10.2007 8:31:51
|
|
|
|
TamaraJ
|
Čestitke marijanca!!! Čudovitih ti želim in veselega in zdravega !
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 2.10.2007 9:23:54
|
|
|
|
polma
|
Čestike, marijanca!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 2.10.2007 14:20:01
|
|
|
|
malamalinca
|
VSE NAJ-NAJ v tvoji nosečnosti
|
|
RE: na ultrazvoku ni nič, jaz pa sem noseča 2.10.2007 18:47:26
|
|
|
|
silvya
|
Čestitke! Naj ti tile meseci tečejo hitro in brez zapletov.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?