|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na ultrazvoku je bila glavica nizko
18.5.2008 11:18:28   
vesna23
Živjo vse bodoče in novopečene mamice. Sem v 22. tednu nosečnosti in sem imela sem ultrazvok, kjer mi je gin. povedala da moram veliko počivat, ker je otrokova glavica nizko. Me zanima, ali katera kaj več ve o tem?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na ultrazvoku je bila glavica nizko
18.5.2008 11:29:45   
Anonimen
Potem bi pa mogle vse počivat non-stop zaradi glavice user posted image   Ne ni treba,dokler je mv lepo zaprt in dolg ,glavica nizko nič ne pomeni

(odgovor članu vesna23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2008 11:41:09   
srki
Zakaj vse? Mogoče se ji je pa otrok že obrnil. Sicer to še ne pomeni, da bo v takem položaju ostal, ker ima še dovolj prostora, da se giba. Meni se še ni, pa sem več tednov noseča, kot Vesna. Sicer pa, če je G tako rekla, ne vem no. Škoda, da je nisi vprašala, kaj to pomeni. Mogče tudi zelo "nizko" nosi, pa je zato rekla. Bodo kaj druge, izkušenejše znale povedati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2008 11:48:27   
vesna23
Hvala za vaša mnenja. Malo sem se ustrašila (prva nosečnost) da se ne bi kasneje izkazalo, da bo zaradi tega imel otrok kakšne zdravstvene težave. Mislite, da je to še vedno možno?user posted image

(odgovor članu vesna23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2008 12:54:25   
Naja30
Če ti je G rekel, da počivaj, ga ubogaj. Vsaka nosečnost je drugačna in najbolj mi gre na živce ko preberem kaj v smislu "potem bi mogle vse..." user posted image  
Po moje pač nizko nosiš otroka. Zaradi tega ne bo imel nobenih posledic, samo fajn te bo v mehur nabrcal user posted image

(odgovor članu vesna23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2008 13:02:31   
srki
Kar se zdravja otroka tiče, mu to ni nič hodega. Ti je Naja napisala posledice.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2008 13:52:23   
frutka_
V približno enakem času sem tudi jaz imela glavico na UZ-ju čisto nizko. Obseg je merila čisto spodaj, pri sramni kosti. NIč ne skrbi, nizko nosiš ampak morda se bo stanje "izboljšalo". Pri meni je počitek fajn pomagal. Tiščalo pa me je čisto vse. Vsake hlače, hodila sem kot raca in še to težko, ker se mi je zdelo da nosim kroglo med nogami.user posted image

(odgovor članu vesna23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2008 14:01:48   
Anonimen
kje je glavica ni pomembno dokler je mv zaprt in dolg.Ja potem bi mogle vse počivat,ki smo nizko nosile.user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2008 14:05:05   
Anonimen
kjer mi je gin. povedala da moram veliko počivat, ker je otrokova glavica nizko. Me zanima, ali katera kaj več ve o tem?user posted image

Pa seksat ne smes prevec intenzivno.

(odgovor članu vesna23)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2008 14:33:36   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kje je glavica ni pomembno dokler je mv zaprt in dolg.Ja potem bi mogle vse počivat,ki smo nizko nosile.user posted image

Mogoče pa nismo vse ženke enake, mogoče pa ima ona še kaj drugega, kot da nizko nosi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2008 14:34:33   
Anonimen
Piše samo ,ker je otrokova glavica nizko.Torej je z Mv vse ok 

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2008 20:12:30   
maja24
Tut pr men je glavca čist nisko pa sm v 32 oz 33t pa me je zarad tega poslala v bolnico na CTG  pa na UZ kjer so mi še dodatno ugotovili da mam mal premal plodovnice tok da mam zej predpisan počitek na levem boku +velik morm pit,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?