|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na tehtnici
26.6.2006 21:15:35   
Anonimen
lep večer vsem. sem anonimna ker sem se v soku. Imam že enga fantka ki je mije vse in danes sem po izostaliuser posted image ki se mi po porodu se ni uredila in konstantno zamujala po teden dni, naredila baby check za foro in pokazal je 2 user posted image crtici.  ne morem ga obdržati, ali pač' Mali je star 14 mesecev, jaz mam se diplomo pred sabo, siht mam do konca julija ker nadomeščam bolniško......... stanje je doma sicer kar dobro a ena plača pa 2 otroka.... Joj v kaj sem se spustila. Kaj naj!! mojmu se nisem povedala, ga bo kap po moje. si pa ne predstavljam reakcije. Res ni pravi čas. Splavit pa tudi ne bom mogla.
Mislim kar tako sem nardila test pa ...
Zadnjih 10 minut se tresem in kar ne morem k sebi. Spat ne bom mogla. javim odločitev
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na tehtnici
26.6.2006 21:19:17   
total
Ne vem al naj ti čestitam al ne,ker si v šok in nisi bila verjeten na to pripravljena,karkoli se boš odločila nam javi pa srečno,mogoče boš pa kmlu srečna še za enegauser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 21:21:25   
Boni3
Go for it!!!!! Po začetnem šoku se bo igurno dobro obrnilo.Saj veš tisto ,da se juha ne poje tolk vroča kot se skuha!! user posted image user posted image user posted image  Z dragim bo pa tudi vse v redu,bo preživel,boš videla. Čez kako leto boš pa o tem pisala na RR pod naslovom kako sta se pa vidva odločila...
Skatka rada bi rekla samo ČESTITAM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 21:29:37   
Marogica
Anonimna, najprej se poizkušaj malce pomiriti in situacijo pretehtati, ko se boš umirila. Pa seveda povej tvojemu partnerju, ker je enako "kriv", kot ti. Torej pretehtaj vse možnosti/nemožnosti, ki jih imaš na izbiro, saj se ti ni treba odločiti danes ali jutri.
Na vsa ta vprašanja, ki si jih nam "navrgla" si še nekrat jutri odgovori, ko boš vse skupaj prespala.

Otroka imeti je lepo, je pa obenem tudi težko. In vsak ve zase, kaj je v njegovi situaciji najbolje. Vendar pa vedi, da za karkoli se boš odločila, nikoli ne smeš obžalovati in se sekirati. Ko bo odločitev padla, bo padla in poti nazaj več ne bo.

Vse lepo ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 22:25:38   
lana38
Veseli se otročka in boš videla, kjer je za 3 je tudi za 4. Le pogumno naprej.user posted image

lana38

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2006 13:01:50   
urskas
Draga anonimna,

Čestitam tiuser posted image user posted image user posted image , kjub temu da imaš trenutno težko situacijo.
Verjemi, da kljub vsemu ni tako slabo, če boš imela še enouser posted image .
V tem času boš še lepo v miru diplomirala, se posvetila družini in potem delala na karieri. Ko so otroci majhni so tudi stroški majhni, če gre za enega ali dva skoraj ni razlike (no razen pri plenicahuser posted image ). Verjamem, da se ti bo dobro končalo.

Tudi sama bi takoj imela še enouser posted image , pa je na žalost niuser posted image .
LP, urska

< Sporočilo je popravil urskas -- 27.6.2006 13:02:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?