|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoc punceeeee
20.2.2009 16:26:14   
_sanika
lep pozdrav..jaz doma sedim cela panicna....sem v 24 tednu in moja mala punca je nasploh zelo zelo ziva pikica...danes zjutraj se mi je zgodilo da me je u popku zelo zelo zabolelo in me je bolelo ene 5-10 min tako mocno da so mi solze sle....in od jutra nic vec ne cutim svoje pikice:(:(...samo rahlo bolecino v trebuhu:(:(:(....user posted image  mam zelo cuden obcutek....kar panika me lovi,da ni kaj narobe....kaj naj naredim???? ali cutis ce se slucajno popkovina kam ovija..:(?????upam na kaksnen nasvet.....

-----------------------------------------------------------------------------------
komaj cakam 12.6.2009 da pride nasa Pia v objemcek:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na pomoc punceeeee
20.2.2009 16:30:32   
Anonimen
takoj na urgenco.TAKOJ. user posted image

(odgovor članu _sanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2009 16:33:06   
april09
meni se je v prejsnji nosecnosti zgodilo to, da cel dan nisem cutila pikice .. sicer me ni nic zabolelo kot tebe - ampak take bolecine lahko ratajo tudi zaradi raztezanja vezi, zaradi cudnega giba,... no jaz sem bila ze cist paf, da je vsega konec,ko ob 21 zvecer pojem dva cokoladna piskota.. in pol se je zganila..
Tko da za zacetek probaj spit kozarec vode s sladkorjem ali cokolado ali nekaj sladkega.. Tako otrocka najlazje spodbudis na pomiga user posted image  V vojih tednih tudi ni cudno, ce slabse ali kaksen dan sploh ne obcustis otrocka.
Ce pa ga do zvecer ne bos, pa morda pojdi v P se pokazat, da bos mirnejsa.

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2009 16:35:46   
rija
jaz bi šla tudi takoj na urgenco.

pa vso srečo.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2009 16:43:39   
Anonimen
Jaz na tvojem mestu bi sla pokazat... ce ne drugega bi vsaj ginekologa poklicala...

Upam, da je vse OK z vaso Pijo.

(odgovor članu _sanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2009 16:52:28   
Isabellabina
Upam ,da si obiskala urgenco in je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2009 18:22:56   
Anonimen
Si ravno v takšnem tednu nosečnosti, ki se večinoma zgodi da ženske ne čutijo otroka ali ga čutijo bolj slabo.
Ampak ,ker si ti občutila bolečino priporočam kot vse ostale pregled

(odgovor članu Isabellabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2009 19:35:27   
tia12
Sanika a je kaj novega? Si se šla pokazat?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2009 20:20:34   
_sanika
hei......kamen z srca se odvaliu.....sem prsla sedaj domou...bila na urgenci.....
pogledali mi...moja lubica se igra z popkovino:):)in to mene full boli ker pred zanositvijo nisem imela nic trebuha zdej ga pa ze kar posteno imam in mi se popek razteguje in malo boli potem pa ko se se ona z popkovino igra pa me mocno boli.....sem se iz srca nasmejala ko sem na ultrazvoku videla kako se moja ubica igra....mi je sedaj useeno ce me boli:)hihi.....hvala lepa za nasvete:)

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2009 20:23:00   
_sanika
zanima me se nekaj...ali lahko cutis ce se je pokovina kam ovila?..malo me je strah da nebi si okoli vrata navila pa me zanima ali lahko cutis to????

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2009 20:24:37   
rija
ne čutiš.

in super, da je vse okuser posted image  

...vox populi...

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2009 23:37:39   
pokica_
Samo da je vse ok! Sem se že prestrašila zate, da je res kaj narobe. Bravo mala pikica! Naj se kr igra, to jim je za zdaj še edina igračka, ki jo imajo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?