|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni
30.1.2010 16:16:52   
t4sa
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje glede utrjevalca dlesni, ki sem ga videla na posnetku in fotografiji pri mali Dunji, na bibaleze.si v rubriki prihajam, pripravita se!, in sedaj nevem, kje bi to lahko dobila, če mogoče katera ve, bi bila zelo vesela, če bi mi povedala?user posted image Ker moja mala pikica nima dude in držati še tudi neve velikih stvari to pa je fajn na palčki in bi ji to ustrezalo. Dala bi ji pa to zato, ker si daje rokice v usta in bi to bilo boljšekot prstek.

Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni
30.1.2010 16:39:41   
veselka
moja si je tudi dajala rokice v usta, je brez dude, pa si jih ne daje več. pač faza v razvoju. in zdej gre v usta vse ostalo user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2010 16:48:47   
Serendipity
T4sa - moja tudi nima slepe dude in si je dajala prstke v usta - najbolj nekje v drugem, tretjem mesecu. Potem jo je pa minilo, zdaj so bolj zanimivi prstki na nogi user posted image . Kakšen prstek seveda tudi še prileze do ust, ampak je vse drugo bolj zanimivo. Si pogledala v Babycentru ali Pikapolonici? Jaz sem ji v roke tudi večkrat dala tetra pleničko, da se je igrala z njo. Se mi je zdela še ta najboljša rešitev, če jih je preveč grizljala user posted image

BTW - veselka, najina otročka (obe avgustovki user posted image ) pa imata pomensko enaki imeni user posted image (Aurora - Zora oz Zarja) No, ok pri naši se ne šteje samo jutro, ampak tudi večer user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.1.2010 16:52:03 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2010 20:21:16   
mini86
sm že zlo douk nazaj gledala sam mislm da je mela od tommee tippee..
dobiš v sparu, baby centru..
nazadne sm vidla v sparu ne douk nazaj-v city parku

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2010 16:12:11   
t4sa
hvala vam za informacije, sem dobila in sicer v baby centru. vendar je še neve držati fajn. saj bo. aja še to sem hotela vprašati, če je kaj narobe če ji to dam, ker piše na embalaži, da je od 6m+, moja mala pa je 3mesece stara??

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2010 16:15:23   
mini86
ja itak da loh daš..nč bat..rokice pa kr pusti da si jih tlači v usta-to je del razvoja

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2010 16:19:06   
t4sa
mini86-ok. ja saj ji pustim, da si jih, vendar nočem, da bi si samo palček začela sesati, zato sem misla, da bi ta palčka bila boljša.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2010 17:14:41   
mini86
sesanje rokic je pač del razvoja..če pa vidiš da si da palec v usta ji ga dej vn..ostalo pa pusti..nš je zdj neki začeu palec dajat v usta-si ga tko lepo namontira not kokr da bi ga od nekdaj vleku..sam mu ne pustim..če ma pa ostale prste al pa kr celo roko not mu pa pustim..nobena igrača ne nadomesti rokic..js nism vedla da jih dajejo v usta pa sesajo, ližejo..in ko je nš to začeu sm mislna da je skos lačen..no po enmu dnevu mi je kapnl da je pač to še ena fazauser posted image

(odgovor članu t4sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......