Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni 30.1.2010 16:39:41
|
|
|
|
veselka
|
moja si je tudi dajala rokice v usta, je brez dude, pa si jih ne daje več. pač faza v razvoju. in zdej gre v usta vse ostalo
|
|
RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni 30.1.2010 16:48:47
|
|
|
|
Serendipity
|
T4sa - moja tudi nima slepe dude in si je dajala prstke v usta - najbolj nekje v drugem, tretjem mesecu. Potem jo je pa minilo, zdaj so bolj zanimivi prstki na nogi . Kakšen prstek seveda tudi še prileze do ust, ampak je vse drugo bolj zanimivo. Si pogledala v Babycentru ali Pikapolonici? Jaz sem ji v roke tudi večkrat dala tetra pleničko, da se je igrala z njo. Se mi je zdela še ta najboljša rešitev, če jih je preveč grizljala BTW - veselka, najina otročka (obe avgustovki ) pa imata pomensko enaki imeni (Aurora - Zora oz Zarja) No, ok pri naši se ne šteje samo jutro, ampak tudi večer
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.1.2010 16:52:03 >
|
|
|
|
RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni 30.1.2010 20:21:16
|
|
|
|
mini86
|
sm že zlo douk nazaj gledala sam mislm da je mela od tommee tippee.. dobiš v sparu, baby centru.. nazadne sm vidla v sparu ne douk nazaj-v city parku
|
|
RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni 1.2.2010 16:12:11
|
|
|
|
t4sa
|
hvala vam za informacije, sem dobila in sicer v baby centru. vendar je še neve držati fajn. saj bo. aja še to sem hotela vprašati, če je kaj narobe če ji to dam, ker piše na embalaži, da je od 6m+, moja mala pa je 3mesece stara??
|
|
|
|
RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni 1.2.2010 16:15:23
|
|
|
|
mini86
|
ja itak da loh daš..nč bat..rokice pa kr pusti da si jih tlači v usta-to je del razvoja
|
|
RE: na pomoč!!!! kje dobiti utrjevalec dlesni 1.2.2010 16:19:06
|
|
|
|
t4sa
|
mini86-ok. ja saj ji pustim, da si jih, vendar nočem, da bi si samo palček začela sesati, zato sem misla, da bi ta palčka bila boljša.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......