lenček
|
Ojla, zanima me, kako opravite z navali trme. Moj 4,5 mesečnik je najtrmastejše bitje kar jih poznam. Trenutno ima fazo, ko ga nikakor ne morem pripraviti do tega, da bi šel na sprehod v vozičku. Košaro smo zamenjali za športni del, naklon smo rahlo dvignili, ročaj obračam po potrebi, pa ne zdrži notri več kot 10 minut, potem tuli na polno in se ga ne da pomiriti. Nositi ga ne morem, ker ima skoraj 8 kil in je pravi divjak, poskusili pa smo vse. Od tega, da ga pustimo da rjuje tudi pol ure, potem se predam jaz, do tega, da ga jemljemo ven, tolažimo in dajemo nazaj. Kenguru je za silo ok, pa tudi ne več kot 15 minut, pa še to ob dobrem dnevu. V avtu se mu po novem meša in joka do bruhanja in švica v potokih, tako da niti z avtom ne morem pobegniti do narave, kaj šele do staršev, ki so 120 km od mojega doma. A mi res ne preostane drugega, kot da vse dni ždim za 4 stenami bloka in se zraka nadiham skozi okno? Fizioterapevtka pravi, da je to sicer pogosto, vendar pri otrocih starih vsaj 9 mesecev. Sem na robu, kaj bo šele pol? Aja, da ne bo pomote, v voziček ga dajemo spočitega, previtega, nahranjenega, s podrtim kupčkom, po senčki, pšo parkcu,... ni mu vroče, ni mu hladno, nič mu ne fali, samo teži kar tako (pripet, odpet,...). Če ga dam noter zaspanega, je pa štala že prvo minuto!!!
|