Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 22:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sem dajem to temo, ker želim biti anonimna. drugače bi jo vtaknila pod kak čvekalni forum. zadeva je sledeča. danes sem prejela klic bivšega sošolca, ki mi je sporočil, da si je drugi sošolec iz gimnazije naredil samomor v ponedeljek in da se menijo, da gremo vsi na pogreb. hec je v tem, da se mi ta pogreb časovno prekriva z rojstnodnevno pico kolega, ki je bila seveda planirana prej. moram povedati, da do sošolca nimam kakih hudih čustvenih navez, niti v gimnaziji se nismo družili, niti ga nisem videla že 10 let. na pogreb bi šla zgolj zato, ker smo bili sošolci in se pač smo poznali in ker gredo drugi sošolci. s tem kolegom in ostalimi pa se parkrat letno dobivamo na takih rojstnodnevnih priložnostih in res sem se veselila tega srečanja, ker se že kar nekaj časa nismo videli. kaj bi vi storili v mojem primeru? bi šli na pogreb ali na rojstni dan?
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 22:30:11
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen moram povedati, da do sošolca nimam kakih hudih čustvenih navez, niti v gimnaziji se nismo družili, niti ga nisem videla že 10 let. na pogreb bi šla zgolj zato, ker smo bili sošolci in se pač smo poznali in ker gredo drugi sošolci. Jaz bi šla na rojstnodnevno kosilo.
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 22:30:46
|
|
|
|
total
|
Vsaj pejt pokropit,je čist dovolj,svečko mu pa lahka prižgeš kdaj koli pol.
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 22:31:39
|
|
|
|
facka
|
Če nisi bila povezana z njim teh deset let, mislim, da nimaš nobenih zadržkov, da se ne bi udeležila rojstnodnevne zabave.
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 22:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi šla na na praznovanje rojstnega dne, ker je že iz tvojega posta razbrati, da s pokojnim sošolcem nisi imela stikov. Sem pa tudi jaz ravno danes zvedela za ta samomor! In me je resnično pretreslo, kajti fanta sem poznala!
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 22:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Na na eno ne na drugo. Šla bi na en dolg sprehod.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 23:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejd na rojstnodnevno kosilo.Bolj sreča,kot žalost,če s slednjo nimaš kaj opraviti.Sošolce boš še vidla ob kakšni drugi priložnosti.Še je čas...
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 2.11.2006 23:09:25
|
|
|
|
lelaval
|
Odloči se - če s sošolcem nisi imela niti stikov, niti si že v šoli nista bila ravno blizu, potem pač ne idi na pogreb, pač pa pojdi na RD. Jaz bi se verjetno odpravila na pogreb, slavljencu pa se že v naprej opravičila za zamudo (če bojo še tam), zaradi pogreba. Če ne, bi pač šla kak drug dan vsaj na pijačo z njim.
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 8:02:26
|
|
|
|
karmy
|
jaz sem tudi izvedela pred kratkim za smrt znanca. umrl je v nesreči, že konec septembra. jaz ga nisem poznala, ampak samo na videz, saj so naši dve šoli imeli maturantski ples skupaj. bil je moj sopar, ko smo plesali četvorko. žal sem prepozno zvedla, za to, drugače bi vsaj šla izrazit sožalje.
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 8:54:34
|
|
|
|
lenika
|
Pojdi prej pokropit, potem se pa udeleži rojstnosdnevne zabave.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 9:28:09
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi jaz bi šla na pogreb vsaj izrazit sožalje, na rojstni dan pa bi malo zamudila. lp, katrin
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 9:42:39
|
|
|
|
dulcinea
|
Jst vem, da bi šla vsaj pokropit pa sožalje izrečt.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 10:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je.Pojdi izrečt sožalje.nato pa lahko greš v naprej dogovorjeno rojstnodnevno zabavo.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 10:31:56
|
|
|
|
Felicity
|
Na rojstnodnevno zabavo. Ko utegneš pa bivšemu sošolcu neseš svečko. (S sošolci se boste že srečali na kakšni obletnici)
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 10:33:58
|
|
|
|
Nixxon
|
Rojstni dan.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 11:58:00
|
|
|
|
mojamura
|
mislim, da si si že sama odgovorila na vprašanje....idi na r.d. kaj bi mi delali na tvojem mestu je nepomembno, saj je situacija odvisna od človeka do človeka
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 12:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogreb je samo enkrat v življanju oz. kako bi rekla, se zgodi lahko samo enkrat, rojstnodnevno pico pa se lahko prestavi a ne? če ti je kaj do tega, seveda. Jaz osebno bi šla sošolcu izkazat spoštovanje, zagotovo, s tistim drugim bi šla pa kasneje ali kater drug dan na drink ali pico.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 13:44:56
|
|
|
|
kapica
|
Jaz bi sla na rojstni dan. Ne vem zakaj bi mogla hodit na pogreb nekomu ki ga ze deset let nisem videla in tudi v soli nisem imela kaksnih stikov z njim. Lahko mu gres pa , ko bos imela cas, prizgat svecko, kaj vec se mi ne zdi potrebno.
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 14:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje se tebi bolj gre kaj si bojo sošolci mislili, če te ne bo Ker dvomim, da bi šla na pogreb prav zaradi tvojega sošolca. Zato idi raje na rojstni dan.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 14:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
In zdaj bos prestela katerih mnenj je bilo vec.. in potem tja odsla? To pa je kar malo nooro..
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 14:41:30
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy In zdaj bos prestela katerih mnenj je bilo vec.. in potem tja odsla? To pa je kar malo nooro.. a dej no Tjazy, party pooper:( vsaj glasoval bi lahko
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 14:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* a dej no Tjazy, party pooper:( vsaj glasoval bi lahko Drugace ne hodim na volitve.. ampak ok.. bom glasoval.. Hmmm pojdi.. pojdi.. ves kaj.. meci kovanec.. in to je to..
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 3.11.2006 23:20:30
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Magi* a dej no Tjazy, party pooper:( vsaj glasoval bi lahko Drugace ne hodim na volitve.. ampak ok.. bom glasoval.. Hmmm pojdi.. pojdi.. ves kaj.. meci kovanec.. in to je to.. ojej, da nisi ti mislil, da sem jaz pod anonimko tole vpraševala for the record: nisem;)
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 4.11.2006 8:17:27
|
|
|
|
mala zirafa
|
R.D.
|
|
|
|
RE: na pogreb ali rojstnodnevno zabavo? 23.11.2006 16:40:08
|
|
|
|
VERONICA
|
In kaj si na koncu naredila?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?