Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 11:46:36
|
|
|
|
muki1
|
Za otroka: sredstvo proti vročini( svečke, Calpol), merilec temperature, proti pikom ponavadi Synapen,proti opeklinam ribjo mast, pa kakšen flajšterček in povoj, ščipalec za nohte, škarjice in obvezno pinceta ali igla, za morebitno odstranitev ježkovih bodic Za mene in moža: Lekadol, Rupurut, Ranital, Aclovir( brez tega ne grem nikamor, to je mazilo za herpes, ki ga tako rada dobim ), pa Linex - to je proti driski, za vse tri. Zdaj ko sem noseča bom še Spasmex vzela. Pa obvezno mednarodno zdravniško izkaznico.
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 12:55:56
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz obvezno vzamem še fiziološko raztopino in Operil za otroke ter Ventolin sirup + sprej in inhalator. Za zbijanje vročine pa Naprosyn.
|
|
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 13:11:05
|
|
|
|
viv_
|
Mi imamo pa: Bivacin sprej (za rane) Calpol za zbijanje vročine Lekadol obliži That's it!
|
|
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 13:57:15
|
|
|
|
NIN@
|
Ja jaz tud zmeri celo malo lekarno zraven nesem! Imam prav tak mali kovček notri pa najdeš: panadolbaby, svečke, fizološko rastopino, maz.materina dušica, mazilo za rane+buške(just), slezov sirup, calgel, vitaminski sirup endovital, krema za sončenje in gel po sončenju...joj pa še bi se kakšna malenkost našla.... nin@
|
|
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 15:36:11
|
|
|
|
Jančika_
|
Lani sem spraševala podobno in dobila med drugim nasvet, ki se mi je zdel precej trapast - da naj vzamem sterilno iglo (od injekcije) za morebitne ježeve bodice. Itak nisem vzela skoraj ničesar (svečke za malega in Naprosyn zame; saj imajo na dopustu tudi lekarne, ne), v končni fazi pa je mož fasal ježa in bi nam tista igla še kako prav prišla .
|
|
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 15:53:18
|
|
|
|
Pilar
|
Persen za moje živce.... Ne resno: calpol, svečke, kremo proti opeklinam in še kakšen obliž...in to je to.
|
|
|
|
RE: na morje -kaj vsebuje vaša 'lekarna' 15.6.2006 16:47:42
|
|
|
|
skuštrana
|
Bolj ko berem tele vaše sezname, bolj se zdim sama sebi čudna..Jaz pa ne vzamem nič, saj lahko vse kupiš, lekarn je pa ja vsepovsod dovolj (razen če ne greš res kam bogu za hrbtom). No, ja vzamem kakšen paracetamol za zbijanje vročine in to je to Jančika, za ježa je pa najbolš paradajz...Ga daš zvečer na bodice in jih potegne ven!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?