Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na koliko časa zamenjate jogije? 25.5.2006 11:17:45
|
|
|
|
soncece24
|
Ma ne vem, meni se zdi 5 let malo hitro za jogi menjat. Jaz mam mojega tu nekje dolgo, pa je kot nov. Ma pa tak moj kot od mojga (mava vsak svoj jogi, ne v enem na ta veliki postli) ma pralno prevleko (na zadrgo) pa to vsake tolko operem. Je a res, da nimam vzmetnic, ampak jogije iz kokosove pene. Po moje jogi menjaš, ko ni več fajn spat na njem...
|
|
RE: na koliko časa zamenjate jogije? 25.5.2006 13:23:05
|
|
|
|
tanaja*
|
Mi jih imamo 3 leta in že razmišljam o menjavi... Kaj pa vem, se mi zijo že mal udrti, pa polni prahu, čeprav jih skoraj vedno ko menjam posteljnino, "strkam"
|
|
RE: na koliko časa zamenjate jogije? 25.5.2006 13:26:13
|
|
|
|
TONČI.
|
Ma na 5 let se mi zdi malce preterano. Ma imam tolk star jogi, pa se mi še ne zdi da bi ga mogla zamenjati. Imam pa nad jogijem tist nadjogi ( kupila v odeji, Šk. Loka), k se ga lahko pere, tako da imam občutek da imam malo manj pršic. Lahko si pa zapojem pesem Ali občutek me ne vara,.....
|
|
|
|
RE: na koliko časa zamenjate jogije? 25.5.2006 13:37:18
|
|
|
|
kitty
|
Od 15-20 let.
|
|
|
|
RE: na koliko časa zamenjate jogije? 25.5.2006 13:37:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Ta jogi na katerem sedaj spim je strar 7 let in ga bom v enemu letu zamenjala...drgač pa pravim po potrebi....saj se vidi kdaj je jogi za stran....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?