|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na koliko časa zamenjate jogije?
25.5.2006 10:18:48   
karmy
sem nekje brala da je priporočljivo menjat jogije na 5 let...user posted image pa me zanima ali jih vi menjate in/ali na koliko časa? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na koliko časa zamenjate jogije?
25.5.2006 11:17:45   
soncece24
Ma ne vem, meni se zdi 5 let malo hitro za jogi menjat. Jaz mam mojega tu nekje dolgo, pa je kot nov. Ma pa tak moj kot od mojga (mava vsak svoj jogi, ne v enem na ta veliki postli) ma pralno prevleko (na zadrgo) pa to vsake tolko operem. Je a res, da nimam vzmetnic, ampak jogije iz kokosove pene. Po moje jogi menjaš, ko ni več fajn spat na njem...

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 13:23:05   
tanaja*
Mi jih imamo 3 leta in že razmišljam o menjavi... Kaj pa vem, se mi zijo že mal udrti, pa polni prahu, čeprav jih skoraj vedno ko menjam  posteljnino, "strkam" user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 13:26:13   
TONČI.
Ma na 5 let se mi zdi malce preterano. Ma imam tolk star jogi, pa se mi še ne zdi da bi ga mogla zamenjati. Imam pa nad jogijem tist nadjogi ( kupila v odeji, Šk. Loka), k se ga lahko pere, tako da imam občutek da imam malo manj pršic. Lahko si pa zapojem pesem Ali občutek me ne vara,.....user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 13:37:18   
kitty
Od 15-20 let. user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 13:37:22   
Bubamaraa
Ta jogi na katerem sedaj spim je strar 7 let in ga bom v enemu letu zamenjala...drgač pa pravim po potrebi....saj se vidi kdaj je jogi za stran....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2007 8:46:51   
MAJDA22
Mi imamo jogi star 5 let, pa še trenutno ne razmišljam o menjavi (mogoče čez 2 do 3 leta).
Je pa res, da smo prvič menjali jogi, ko je bil star 8 let. Mislim, da bomo tudi pri tem tako naredili.
Več kot 10 let ne bi smeli imeti jogi, pa ne zaradi čistoče (saj obstajajo globinski sesalci), ampak struktura oz. jogi se na sredini posede.

LP!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?