Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
na koliko časa so pregledi? 1.8.2005 18:24:17
|
|
|
|
petra.horzi
|
mene je po prvem pregledu (4t) naroču čez en mesec, takrat so me tud prvič stehtali (na drugem), zmerli pritisk, pa kri pa vodo sm mogla dat, pol me je pa naroču čez dva tedna, so me sam stehtal pa zmerl pritisk, zdej sm pa naročena spet čez en mesec aja, pa vsakič mi je UZ naredu, nazadnje tud čez trebuh če ne veš točnega datuma zadnje M je možžno da te je zaradi tega naročila tok kmal upam da bo vse uredu sporoči:) lp
|
|
|
|
na koliko časa so pregledi? 1.8.2005 18:24:25
|
|
|
|
Lunca1
|
Verjetno se še ni dovolj videlo in te je zato naročila še na en UZ. Jaz sem imela preglede približno na en mesec, potem na 3 tedne, na koncu pa na 2 tedna, en teden in čez rok na 2 dni.
|
|
|
|
na koliko časa so pregledi? 1.8.2005 18:25:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Težo so mi začeli kontrolirat šele v posvetovalnici, na začetku pa ne. pa ne vem če ni bil to že 2. pregled.:zmeden2:
|
|
|
|
na koliko časa so pregledi? 1.8.2005 23:40:41
|
|
|
|
Urša
|
Jst sm jih imela na 5 tednov, na koncu pa enkrat tedensko.
|
|
|
|
na koliko časa so pregledi? 2.8.2005 6:53:53
|
|
|
|
gggrrr
|
Potamčica, ginekolog te je najbrz narocil zato ker v 5 tednu se ni mozno videti utripov srcka, zato obicajno ginekologi narocijo noseke na prvi pregled v 8 tednu. Ginekolog se mora namrec prepricat ce je nosecnost "ziva", kar potdi ce vidi srcek utipati. Če tega ne vidi gre za t.i.slepo jajce. Skratka najverjetneje ni nic narobe in brez panike ze na zacetku;) Lp.
|
|
|
|
na koliko časa so pregledi? 2.8.2005 9:30:28
|
|
|
|
tina104
|
Mene je na začetku tudi po prvem pregledu naročil čez dva tedna, ker se ni nič videlo. Potem so me na tem drugem pregledu tehtali, pa kri sem dala pa te stvari, no potem me je naročal do 34. tedna na 4 ali 5 tednov, potem spet v 37., zdaj sem naročena še v 39. tednu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?