|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na katero mleko lahko prešaltam??
5.10.2007 15:54:45   
principessablu
hello...tamala stara skoraj 5mesecev,smo na novalacu1,bo treba zamenjat in iti na 2,ampak zanima me ali je katera šla iz novalaca na x mleko??zdi se mi res predrag tale novalac..aja pa še neki bi vprašala,2 tedna smo na uvajanju GH in od takrat mi spi cele noči,vendar nevem koliko lahko količinsko poje,kajti nima meje in to bi samo jedlo,npr.za večerjo poje celo hippovo kašico ali pa 120ml vode z rižolinotom,pa se mi zdi da ji je premalouser posted image nočem da je lačna da se mi pa nažira s hrano mi pa tud ni všeč,torej koliko dat??thanx za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na katero mleko lahko prešaltam??
5.10.2007 19:09:46   
Kati81
Kje pa kupuješ novalac? Jaz dam za eno škatlo 6,3E, Pa baje da po novem naj bi bila 1 do 6 mesecev! Ni ravno dobro menjavat mleka, vsaj po priporočilih.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2007 19:12:30   
Anonimen
Probaj s katerikolim drugim.
Enim paše eno, drugim drugo, splošnega recepta ni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2007 20:20:41   
Barči78
Mi smo zamenjali 10 vrst mleka, ni nobene panike, če probaš drugo formulo, je pa tko, pri nas npr. pije Milumil, pa je itak dvojka čist drugega okusa od enke, enke itak ni hotel pit, ta mu pa kar sede, pa še malo vanilije je notri, tko da kar zamenjaj.
Kar se pa količine hrane na obrok tiče, pa pri nas včasih tud kar je in je, gledam pa da poje okoli 2 dl, manj pomojem nikoli. Mleka ni nikoli tolk popil na obrok, sva imela iz dneva v dan vojne, da je popil dl mleka, po žlici pa rad je, se mu je kar naenkrat odprlo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2007 15:31:47   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

hello...tamala stara skoraj 5mesecev,smo na novalacu1,bo treba zamenjat in iti na 2,ampak zanima me ali je katera šla iz novalaca na x mleko??zdi se mi res predrag tale novalac..

Jaz sem začela z Novalacom1 in ji ni ustrezal,tako sem prešaltala na Milumil(zdaj ima že milumil3) in ji odgovarja pa še bolj nasitno je.Cenovno je res Novalac1 dražji,pri nas je Novalac400g cca.10€,Milumil pakiran 800g stane pa manj kot 10€.Ampak tu cena ni pomembna ,če x mleko otročku ne odgovarja.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2007 8:47:10   
marusha007
KAJ PA, ČE NE MARA NOBENEGA MLEKA? Moja mala bo zdaj stara 10 mesecev, pa jo zvečer in zjutraj še vedno dojim. Rada bi nehala, tudi zato, ker bo šla v vrtec, jaz pa v službo. Vendar pa sem poslušala z Aptamilom, Novalacom in celo s kravjim mlekom. Ne mara nobenega! Samo moje mleko. Kaj naj storim, imate kakšno idejo? Kako naj ji dam pol litra mleka, kolikor naj bi tak dojenček na dan dobil?
Naj povem, da ne mara niti nobenih mlečnih kašic, vse delamo z vodo, ker se ji dobesedno upira.
Hvala za vaše ideje.
Marusha

< Sporočilo je popravil marusha007 -- 11.10.2007 8:52:32 >

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime?
Februarka08

(82%)

(18%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!