Anonimen
|
Filip je mesec in pol v privat varstvu. O vrtcu sploh nisem razmišljala, ker imam o jaslih svoje mneje - sem tudi delala tam in bi tja dala svojega otroka le v primeru če ne bi bilo druge možnosti. Zato sva se odločila za privat varstvo, kjer gospa srednjih let doma-na vasi pazi 4 otročke. Sem zelo zadovoljna, Filip kar vriska, ko ga zjutraj pripeljem, sedaj se je že nekajrat zgodilo, da se je kar igral naprej, ko sem ga prišla iskat, oz. me je pozdravil z nasmeškom in dvignjeno rokico, portem pa se zopet zatopil v igrače. Res smo zelo zadovoljni. Ven grejo 2x dnevno, ima ogromnio dvorišče, vrt, ki se nadaljuje v travnik, peskovnik, zunanje, notranje igrače, hodijo na sprehode... Ženska je res enkratna (z dolgoletnimi izkušnjami). Ja, res je problem kuhanje, vndar če varuški zaupaš, potem veš, boj za otročke dobro poskrbela tudi v tem času. Jaz Filipa pripeljem ob pol 7, pa ima na pultu že olupljen krompir v vodi, pripravljeno - narezano zelenjavo itd. Ženska se je znašla in že ve, da je fajn, da si vse prej pripravi. Doam je tudi snaha z 2 letnim sinom, ki pride dopoldne za kakšno urco na obisk in popazi na otročke, njen sinček ima pa še družbo. Jaz sem z vsem zadovoljna. :bravo: Ko je bil Filip bolan in je potem prišel v varstvo sem samo rekla, da bi rada, da mu večkrat umije roke, naj ga večkrat previje... in je bila vesela, da jo na takšno stvar opozorim. Mislim, da je pomembno, da se pogovarjata odkrito o vsem. Pa srečno:rozica:
|