Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 4.1.2009 17:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo, si mi vprašanje ukradla :), kaj se začnejo že jutri razprodaje? popek bo imel kaj znižano?
|
|
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 4.1.2009 19:43:10
|
|
|
|
birdy
|
Za Kepico vem da je dve leti nazaj mela lih tko znižanja k ostale trgovine. Ne vem pa če je še tko. Popek pa jih tud ma, ne vem pa kdaj se začnejo. Namreč sem enkrat polet spraševala če majo oni tud znižanja (je blo mal pred poletnimi znižanji) in je prodajalka rekla da majo.
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 4.1.2009 19:57:58
|
|
|
|
naia
|
h&m je imel že prejšni teden popust na nosečniške stvari...
|
|
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 4.1.2009 22:10:13
|
|
|
|
loveforever
|
NAIA potem ima najbrž vsi h&m-i po sloveniji znižanjaa ne? hvala za odgovore, potem bom pa najbrž pohitela malo pogledat. v ovissu sem vidla da majo nekaj pametnih cotk, mogoče pa bo katera moja
|
|
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 5.1.2009 8:44:13
|
|
|
|
Luckabucka
|
Dobro jutro punce! So že razprodaje! Sem bila v soboto v La Vie in imajo ful znižanje. Je bila kar gužva, ampak smo vseeno nakupili precej stvari, se res splača. Mislim, da so že povsod štartali z akcijami, da bomo imeli kaj delat . Gremo v šoping!
|
|
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 5.1.2009 9:35:39
|
|
|
|
mojamojamoja
|
Pozdravček! No jaz osebno prisegam na hlače k majo na vrhu blaga še všito luknjasto elastiko ki se zateguje na gumbek. V prvi nosečnosti sem najprej kupila navadne hlače (zaklučene samo z elastičnim blagom) pa so pol sam dol lezle, da sem hodla skoz s hlačami v roki okol. Svoje najljubše hlače sem pred leti kupila v C&A in sem bila zelo zadovoljna. Zdaj sem bla v ljubljanskem C&A in je čist premajhen in nima pametne ponudbe tak da sem pol šla za nov let v mariborskega nabavlat. V LA VIE pa sploh nisem našla takšnih hlač pa še velik dražje so tam.
|
|
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 5.1.2009 10:24:02
|
|
|
|
Lunanai*
|
Zagotovo imajo znižane nosečniške stvari tudi v Emporiumu, so jih imeli že prejšnji teden -30%. So pa lepe in ne predrage.
|
|
|
|
RE: na razprodajah cenejša nosečniška oblačila? 5.1.2009 15:18:07
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever NAIA potem ima najbrž vsi h&m-i po sloveniji znižanjaa ne? hvala za odgovore, potem bom pa najbrž pohitela malo pogledat. v ovissu sem vidla da majo nekaj pametnih cotk, mogoče pa bo katera moja jp jp...kar veselo v shopping...moram pa povedati, da sem malo razočarana nad današnjimi popusti, v h&m-ju so danes iste stvari na popustu kot so že bile prejšnji teden...nč novga...pa tko sem čakala nove cotike ...isto v emporiumu...v glavnem razočarana sem nad popusti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?