|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naši sončki(**** nadaljevanje)
2.6.2005 21:59:42   
mala maja
Hojla mamice!!!

A ste se vse poskrile, ste vse pobegnile na sončka.

No naš Nikec ej ratal pravi mali :love::love:, se že full pogovarja, ponoči spi od 20h do 4h zjutraj pa pol do 6-7 odvisno kdaj vstaneta tavelikedva piška ker ga zbudita.

Zadnje dva dni mal čudno kakamo(no danes je bil že lep rumen kakec-praj ej bil pa čisto zelen) zaenkrat se še dojimo, upam da mi bo ratal da se bova dojila vsaj do 4m ker je ratala kriza, je treba spet zvečer dodat ker zmanjka.
Drugač pa ne vem koliko je kaj velik ap koliko tehta. Mava posvetovalnico šele 28.6 ko bo star že skor 4 mesece. Mal čud datum so mama dal:zmeden2::zmeden2::zmeden2: sam po cunjicah vidim da je veliko manjši od prvih dveh pa sploh ni majhen.

Kako ste ostale kaj in vaše piški in piške???

pa-pa mala maja in :modri::modri::modri: razgrajački
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.6.2005 22:27:22   
Ani 2
Pozdravljene!

Tudi jaz moram pohvalit mojega :duda:,saj že kak 1,5meseca spi celo noč od približno 21 do 7 včasih tudi do 8h.V pon. pa je prvič sam zaspal v kinderpetu brez ujčkanja na rokah ,torej je danes že četrti dan :bravo:.
Mala maja omenila si da je Nikec imel zelenkasto blato, tudi moj Maj ga ima in to že kar nekaj časa.Mogoče bodo zobki ali kaj ne vem.Kako dolgo pa je imel takega kakeca?

Lp.Ani2 in Maj:duda:

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 9:43:12   
Erdbeere
če se lahko samo mal vmešan, pravijo, da otročki kakajo zeleno, kadar imajo krče oz. jih zvija

Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 12:42:35   
rainbow
mi smo še tudi tu:)

v glavnem je fajn in kar gre, občasno pa kriza, sploh če sem dosti sama doma s tamalima
ampak saj je ok

obe rasteta kot gobici, mala sploh, samo se vseeno dvakrat na noč dojimo
ampak sem se navadila rahlega pomanjkanja spanja:hudicek:

kako ste kaj ostale, a že vse na dopustu

lepo bodite:angel: in uživajte na sončku:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 22:54:38   
Anonimen
Hojla!

Tut jst sem se tukej!:):):)

Sicer guzva....ampak sem nekje:zmeden: Se 14 dni..:(

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2005 21:26:16   
Lu
Ojla!

Mi smo bili pa res spet malo na morju in smo se od čet. vozili z čolnom.:bravo: V sredo smo imeli tudi 2. posvetovalnico, kjer je Maja dobila pikico. Joj jo je bolelo kot hudič. No saj reakcija je bila kar oštra ni kaj. No ampak zdaj je že mimo. Veliki smo 62 cm, in težki 5.700. Ravno prav. Gremo pa žez 14 dni že na dopust za nekje 3 tedne. Že komaj čakam. Maja se tako rada vozi v čolnu da je kaj. Seveda ziba se, ne.

Zdaj pa letim še kaj postorit, ker mogoče v sredo pičimo spet na Krk.

lp Lu in Maja:racka:

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?