|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 13:18:40   
Moyca_
:)-:)-:)-:)-:)- od srede naprej kaka samo v kahlico:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
v sredo sem poročala o tem da je bila zaprta, pa mi je ena svetovala naj jo dvignem gor kot da gre na kahlico, pa tudi pri pediatru so mi rekli naj jo dam na kahlo. No sem jo dala pa je revica končno kakala, potem zvečer sem jo spet dala pa spet. In drug dan spet zjutraj in zvečer. Tretji dan sem mislila da sedaj pa več ni problem ji kakat, pa je zjutraj nisem dala, pa je bila cel dopoldan tečna pa se nekaj zvijala, pa se jo dala na kahlo pa spet kakala. In danes je sedmi dan in se mi več ne zdi naključje, ampak punca ve kaj dela:)-:)-:)-
a se vam zdi to normalno pri 5,5meseca stari pupi-v nedeljo bo 6 mesecev:sloncek:
In nikoli ne sedi več kot 3 minutke gor (pa lula in kaka), ker vedno samo poskusim, pa je ne mislim nič forsirat.
A naj nadaljujem:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Njen bratec je star 20 mesecev pa noče več nič v kahlo, sem mu včeraj pokazala kaj dela sestrica, pa se je potem spet v plenico pokakal. Mislite da lahko to - ali + vpliva nanj glede kahlice

pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 13:24:27   
Mina1
ja superca, tale vaša pupika:bravo:

Naš 3-letni:hudicek: je začel kakati na školjko šele pri treh letih, tako da:zmeden:, hahlica pa je bila le za okras in tako:)-

Pridni ste, ni kaj;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 13:25:13   
sa
:bravo::bravo::bravo:za vaso pupo:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 13:29:05   
BONI*
Matr mate inteligentno pupo:bravo::bravo::bravo: Zgleda, da ji je v tem položaju pač najlažje:zmeden2:

Lp, Boni

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 13:31:42   
ditkaaida
Smo se ravno zadnjič pogovarjali okoli tega in se čudili in zgleda da je tako!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 13:40:05   
Anonimen
Tvoja bejbika pa je supertalent!! Bodi hvaležna in kar nadaljuj tako. Pikec pa bo verjetno tudi kmalu skapiral in začel isto, ker bo tekmovalen.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 14:43:34   
cukrmali
jaz sem v eni reviji, ki jo je prinesel moj dragi iz anglije (mother ali nekaj takega), prebrala, da naj bi otroka ze takoj od rojstva (no mogoce po kaksnem mesecu), dajali nad kahlico in zraven naj bi spuscali glasove a la lu lu lu... no to se mi je zdela mal prismuknjena ideja, ampak kaj pa vem no - verjetno zato, ker pri nas kaj takega nikomur ne pride na misel. Mi je pa moja babi povedala, da se oba njena otroka nista ze pri 8 mesecih vec ponoci polulala v plenico - ko sta zacela stokat, jih je odvila in sta se polulala v kahlo. No, danes jih verjetno mokrota nic ne moti, ker so pac take fine plenice, pa zato nimajo take potrebe. Sem pa opazila pri nasem 8 mesecniku, da vcasih ne more kakt v plenico - sej po moje mora bi t res tezko, tja nekam v tla tiscat figo:-)) ko ga odvijem se takoj pokaka - sem ze pomislila, da bi ga dala kar na kahlo, kadar vidim da se napenja, da je ves rdec v faco.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 15:01:17   
vidja
Ja tud naš je od 5 mesecev naprej, ko revček še sedet ni znal, kakal na WC, ker se je drugače drl, kot, da mu je kaj hudega. Vendar ga je pa pri enih 9 mesecih to minlo. Ko je začel plazit in vstajat, se je pa navadil pod mizo čepe opravljat potrebo, pol pa tečnari, dokler ga ne previjemo.

:pujs:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 15:12:36   
urši*
vauuuuuuuuuuu:bravo::bravo::bravo::bravo:
kaj takega še pa nisem slišala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 15:34:41   
lin
Od prijateljice punčak enako-10 mes.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 17:30:51   
frutka_
...da bo le trajalo....;):bravo:;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 17:40:23   
Pupica
ja super, samo jaz bi malo premislila. Naša je sedela samostojno šele pri 6.mesecih.Prej pa tut ni dobro zaradi hrbteničke.
Ma samo če je le 3 minute na kahlici, potem je to ok.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 17:56:21   
san
meni je enkrat ena mamica rekla da njen sinko kaka na kahlico ze od 5 meseca dalje. no moja tavelka je zacela pri 14 m, izidor pa jih ima sedaj 15, pa ni navdusen. sedi ze gor ampak da bi kaj opravil, pa nikakor ne. no, pa ga tudi ne silim, ima kahlo bolj za igrat. se bomo bolj poleti, ko bo topleje zaceli s tem ukvarjat.

lp s

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 19:11:16   
puncica
:bravo::bravo::bravo::bravo: ne morem verjet, očitno ji kahla ustreha, ma res ne morem verjet. A drugač se pa ti ni pokakala al kako?:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 19:23:48   
žiža
Naša (7mesecev) se vsak dan pokaka zjutraj, ko poje mleko in jo dam v ležalnik. se že od rojstva ful napenja in na glas stoka ko kaka, tako sda ne moreš zgrešit kdaj naredi baso. Včasih mislim, da ful težko kaka, ampak ima vedno čist "lep" kakec.
Sva se glih danes z mojim smejala, da ma svoj Wc. jaz bom počakala, da ji bo ratalo samostojno čičat, potem bom pa tud na kahlico rito posadili, pa bomo videli.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 20:03:11   
viv_
Bravo pupa!!! :bravo:

Če to pomaga da lepo kaka jo dajej naprej... Mi imamo cele drame okrog kakanja, ampak s kahle mi pa dol uide. Tako da je pediatrinja svetovala da rajši ne, da je ne bo še to nerviralo in bo še bolj zadrževala...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   naša pupa ni "normalna"
10.5.2005 21:43:35   
Moyca_
saj ne sedi sama, ampak jo gor držim;)
ne drugače pa ne kaka, ampak se samo zvija:zmeden:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?